teknikjobb.se

Projektstöd/projektadministratör inom avtalshantering - Vattenfall Services

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-24

Ansök nu

Projektstöd/projektadministratör inom avtalshantering - Vattenfall Services

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Är du en fena på struktur och ordning? Gillar du att ha en stöttande roll? Vi har jobbet för dig!

Din roll som Projektstöd

Som projektstöd i ett offensivt entreprenörsbolag har du en central roll och ett viktigt ansvar i att stödja och avlasta projektledare och beredare (planerare) med kvalificerade administrativa arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta för att hålla ordning och reda genom hela projekt- och avtalsprocessen. I ansvaret ingår bland annat att upprätthålla rutiner och struktur, dokumenthantering och avtalstolkning i såväl projekt och avtal.

Du kommer även att delta i uppföljningsmöten på avdelningen.

Dina kvalifikationer som Projektstöd

Du har god erfarenhet av administrativt och ekonomiskt arbete där du självständigt hanterat rapportering, uppföljning, fakturering, avtal och allmän projektadministration. Du är van vid att jobba i olika datasystem/databaser.

Vi förutsätter att du är en van datoranvändare som har erfarenhet av Office365 samt är skicklig på att söka och värdera information.

Du måste kunna uttrycka dig väl i både svenska och engelska språket, i såväl tal som i skrift då tjänsten innebär många kontakter med myndigheter och slutkunder.

Vi ser gärna att du har någon för arbetsuppgifterna relevant eftergymnasial utbildning.

Kunskaper i ekonomisystem (SAP) är meriterande men inget krav.

Personliga egenskaper

För att passa bra för rollen krävs att du gillar ordning och reda, du är en god organisatör. Du är en person som drivs av utveckling, är nyfiken, kvick i tanke och handling, strukturerad och som trivs med att arbeta självständigt i en ansvarstagande roll med stundtals högt tempo, Du är tydlig i din kommunikation och visar en hög social förmåga i dina kontakter och i ditt samarbete med kollegor och kunder.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering.

Placeringsort för denna tjänst är Hässleholm eller Växjö.

Sista ansökningsdag 24 mars

Vattenfall Services erbjuder en flexibel och trevlig arbetsplats med bra gemenskap och ett klimat där vi hjälper varandra. Friheten att planera sina dagar utifrån arbetsuppgifter och verksamhetens behov ger en varierande och inspirerande vardag med utmaningar att lösa. Vi tror också att en bra balans mellan privat- och arbetsliv är viktigt.

Mer information

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Magnus Strömblad, 0725774219.

För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Sofie Arneson, 0724524582. Fackliga representanter för denna tjänst är Sven Johannesson, Unionen, Leif Karlsson, SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping), Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna

Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – Vattenfallservices

Dela detta jobb

Projektstöd/projektadministratör inom avtalshantering - Vattenfall Services

Vattenfall AB