teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Projektsamordnare till Stadsmiljöavdelningen

Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-12

Ansök nu

Projektsamordnare till Stadsmiljöavdelningen

Om arbetsplatsen

Stadsmiljövdelningen är en spännande verksamhet där man får se allt som händer i Linköpings kommun!

Här arbetar ett 60-tal härliga ingenjörer, landskapsarkitekter, ekologer, förvaltare, administratörer och andra experter som förverkligar stadsmiljön. Vi ansvarar tillsammans för utveckling, drift och underhåll av Linköpings kommun och säkrar attraktiva, funktionella, trygga och tillgängliga offentliga platser såsom torg, parker, naturområden och gator. Allt för att kommuninvånare, närings- och föreningsliv ska få det bästa miljöerna och mötesplatserna att verka i. Vi handlägger även samhällsbetalda resor, såsom färdtjänst och riksfärdtjänst samt parkeringstillstånd på avdelningen.

Vi söker nu en "spindel i nätet", en projektsamordnare som får vara i mitten av händelserna som driver stadens utvecklingsprojekt!

Arbetsbeskrivning

I tjänsten som projektsamordnare kommer du att arbeta i projektstödsystem för att säkerställa tidsplaner, resursplanering och effektivisering i stadsutvecklingens projekt. Du kommer vara en viktig aktör i utvecklingen i förvaltningens projektprocess. Du ansvarar för administration i projektstödssystemet och regelbundna uppföljningar och analyser av avdelningens projekt och projektportfölj.  I arbetet ansvarar du för löpande avstämningar med bland annat chefer, projektledare, landskapsarkitekter och trafikingenjörer och andra berörda intressenter för att stödja att processen i projekten fortskrider.

Kvalifikationer

Du som söker tjänsten har en högskoleexamen inom teknik, projektledning/projektplanering/projektutveckling eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du ska vidare ha erfarenhet av arbete inom området projektledning, projektplanering och/eller projektutveckling. Du bör ha arbetat med ett eller flera projektstödsystem, erfarenhet av Primavera betraktas som meriterande. Har du dessutom erfarenhet av projektarbete inom samhällsbyggnadsprocessen och offentlig verksamhet så betraktas även detta som meriterande. I arbetet ingår produktion och hantering av komplex skriftlig och muntlig kommunikation, därför måste du ha goda kunskaper i det svenska språket.

I arbetet är du till stor del en stödjande funktion vilket ställer krav på att du trivs i rollen om att hjälpa andra och leverera förslag på lösningar. Detta medför också att du är lyhörd, kommunicerar väl och kan lösa enetuella konflikter på ett konstruktivt sätt i de samarbeten som du ingår i. Även om du kommer arbeta med andra är stor del av arbetet självständigt och du förväntas ta eget ansvar och driva processer självständigt. Du är en person som ofta kommer med egna initiativ och förslag på utveckling. Vi ser att du som söker tjänsten är duktig på att organisera ditt arbete på ett effektivt sätt och kan förhålla dig till angivna tidsramar. Du lägger stor vikt vid kvalitet och mål och är noggrann att man lever upp till dessa under arbetet.

Information om tjänsten

Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: 9526

I denna ansökan bifogar du inget personligt brev.

Dela detta jobb

Projektsamordnare till Stadsmiljöavdelningen

Linköpings kommun