teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Projektsamordnare inom el och mekanik till Forsmark

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2022-01-30

Ansök nu

Projektsamordnare inom el och mekanik till Forsmark

Har du erfarenhet av att arbeta som exempelvis projektsamordnare eller kanske projektledare/delprojektledare? Då tror vi att du skulle passa bra som projektsamordnare på Forsmark. Här har du möjligheten att få arbeta med Program reservkraft, ett långsiktigt projekt som syftar till att fortsätta säkerställa en säker och stabil elproduktion hos Sveriges största elproducent.

Om tjänsten

Kärnkraften står i snitt för 40 procent av svensk elproduktion och på Forsmark uppgår den normalt till cirka 75 GWh dagligen. Reaktorerna har genomgått stora moderniseringar och säkerhetshöjande åtgärder för att kunna leverera en säker och stabil elproduktion.

I rollen som projektsamordnare på Forsmark kommer du att arbeta med utbytet av reservkraftsdieselmotorerna på samtliga block – en insats som också påverkar kontrollutrustningen till dessa. Program reservkraft är ett pågående projekt som beräknas pågå till cirka 2028. Konstruktionerna i detta projekt är främst inom el och mekanik, och till viss del även bygg.

Du erbjuds

 • Ett viktigt och långsiktigt uppdrag där du får vara med och bidra till att fortsätta säkerställa en säker och stabil elproduktion
 • Upplärning, stöttning och samarbete med projektledare samt en projektsamordnare som arbetar i projektet idag
 • Att som konsult få stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Som projektsamordnare på Forsmark är ditt uppdrag att driva konstruktionsarbetet framåt. Du jobbar med en projektledare som sätter den större tidsplanen, varav du sätter tidsplanerna för respektive konstruktionsgrupp. Ditt uppdrag är att ha helhetsperspektivet och samordna konstruktionsgruppernas insatser i projektet.

Du kommer till exempel att

 • Stötta konstruktörer kring tekniska frågeställningar kopplat till exempelvis konstruktion, installation eller underhåll
 • Planera tidsleveranser och samordna personalen i projektet till att nå deadlines
 • Kalla till och hålla samordningsmöten

Vi söker dig som

 • Har erfarenhet av arbete som projektledare, delprojektledare eller projektsamordnare inom industri eller motsvarande verksamhet
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska då kommunikation och dokumentation är på de språken

Det är av stor vikt för oss hur du är som person. Vi söker dig som är:

 • Ansvarstagande
 • Samarbetsvillig
 • Driven

Övrig information

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att en säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll samt säkerhetsprövningssamtal i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövningen kommer ett drogtest att genomföras.

 • Start: Behov omgående, med start enligt överenskommelse

 • Omfattning: Heltid

 • Placering: Forsmark. Du kommer att spendera 80–100 % av din tid på plats på anläggningen.

 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Forsmarks önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget

Läs mer om Forsmark här eller kolla in Vattenfalls sociala medier:

Dela detta jobb

Projektsamordnare inom el och mekanik till Forsmark

Academic Work