teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Projektör och tekniskt stöd sol, ladd och energilagring

Ort
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Projektör och tekniskt stöd sol, ladd och energilagring

Vill du vara med på vår tillväxtresa?

Är du vår nästa kollega och vill arbeta med de mest intressanta och växande teknikområdena som finns, solcellssystem, laddinfrastruktur och energilagring? Vi söker nu dig som vill vara med på en fantastiskt spännande resa och ta vårt nya miljövänliga satsningsområde Grön teknik till nästa nivå.

Då detta är en nyinrättad tjänst finns stor möjlighet för dig att vara med och utforma och sätta din prägel på rollen. Det här är en unik chans för dig som vill vara med och utveckla ett nytt affärsområde och samtidigt bidra till den gröna omställningen.

Ditt nästa uppdrag

I rollen som projektör kommer du i första hand arbeta med projektering av solcellsanläggningar och vara företagets egna tekniska stöd i solanläggningsprojekt. Då vi även växer inom närbesläktade teknikområden laddinfrastruktur, energilagring och likspänningssystem behöver du även vara bekväm med att arbeta med motsvarande arbetsuppgifter för dessa områden. I rollen som projektör ansvarar du för framtagande av lösningsförslag och installationsunderlag utifrån kravbild från kund och OneCos egna arbetsmetoder. Du kommer att arbeta med både mindre och större projekt samt med affärsutveckling. Du kommer att arbeta brett och vara med under hela projektens löptid, från anbud till driftsättning och färdigställande av entreprenaderna. Vi förväntar oss även att du ska kunna agera projektledare i projekt inom vår gröna portfölj.

Du kommer att tillhöra ett av företagets tre affärsområden, Kraftteknik, och rapporterar direkt till Områdeschefen för Grön teknik.

I ditt arbete ingår det att:

  • Projektera och kalkylera solenergianläggningar
  • Projektera och kalkylera projekt inom energilagring, likspänningssystem och laddinfrastruktur
  • Planera och leda installationsprojekt av solenergianläggningar eller andra projekt inom Grön teknik
  • Ta fram installationsunderlag för fältpersonal
  • Upprätta materialspecifikation samt beställa material
  • Vara kontaktperson i tekniska frågor åt OneCo personal, underentreprenör och kund
  • Sammanställa dokumentation för slutdokumentation
  • Delta i olika typer av möten med bland annat kunder, underentreprenörer och materialleverantörer

Erfarenhet / Bakgrund

Vi söker dig som tidigare har arbetat som projektör inom solcellsanläggningar. Du har en relevant arbetslivserfarenhet och B-körkort. Din branscherfarenhet har lett till god materialkännedom och ditt arbete kännetecknas av hög noggrannhet och handlingskraft. Att jobba strukturerat och driva dina projekt självständigt är naturligt för dig. Det är meriterande om du även har erfarenhet av att ha arbetat med likspänningssystem, energilagring och laddinfrastruktur,

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är noggrann, självgående och inte räds för att fatta beslut. Du kan hantera stressiga situationer och söker lösningar på frågor och problem som dyker upp. Som person är du ödmjuk, bra på att samarbeta och skapar produktiva relationer med kollegor, kunder och samarbetspartners. Du är flexibel och har inga problem med att växla mellan större projekt och snabba oplanerade uppdrag. Vidare har du goda kunskaper i det svenska och engelska språket och en god kommunikativ förmåga.

Vad erbjuder OneCo dig?

På OneCo kommer du att bli en del av ett härligt gäng. Vi har ett flexibelt arbetssätt och möjlighet att arbeta på distans finns självklart. På OneCo har vi friskvårdsbidrag, föräldrapenningtillägg, möjlighet att löneväxla till pension, ersättning för läkarvård och sjukvårdande behandlingar samt ersättning för receptbelagd medicin upp till högkostnadsskyddet. Vi har även rabatterade gruppförsäkringar som du har möjlighet att teckna och betala via löneavdrag.

Är tjänsten intressant? Välkommen med din ansökan. Intervjuer sker löpande och därför kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Denna rekrytering sköts internt och vi avböjer alla förfrågningar från rekryterings- eller bemanningsföretag. Var vänlig respektera detta. 

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Arbetstid: Heltid
Lön: Månadslön, övriga ersättningar enligt branschavtalet Energi.
Körkort: B-körkort
Placeringsort: Rosersberg
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse
Kontaktperson: Områdeschef Simon Larsson. Mailadress: simon.larsson@oneco.se

OneCo arbetar med integrerade tekniktjänster inom kommunikation, energi och IT. Vi kopplar upp både stad och landsbygd med höghastighetsbredband. Vi underhåller och bygger mobilnät. Vi ansluter intelligenta energiavläsare och installerar elbilsladdare. Och vi ser till att det finns mobil- och WiFi-uppkopplingar överallt där det behövs. Vi ansluter framtiden! 

 

 

Dela detta jobb

logga
Projektör och tekniskt stöd sol, ladd och energilagring

OneCo Networks AB