teknikjobb.se

Swecos energikonsulter erbjuder tjänster inom alla led av energiförsörjningskedjan. Målet är att hjälpa kunderna att utveckla en kostnadseffektiv och miljömässigt hållbar energiförsörjning.

Vi är idag nära 600 konsulter i Sverige. Tjänsteutbudet omfattar bl.a. rådgivning, utredningar, förstudier, projektering, kontroll och besiktning av elkraftanläggningar, kabel och kraftledningar.

Sweco ser en fortsatt ökad efterfrågan på elkraftkonsulter och vill stärka sin verksamhet inom affärsområdet Power Distribution.

Vi söker därför erfarna Projektörer och Beredare till våra kontor i Sverige.

Placering: Karlstad (andra orter kan diskuteras)

Projektör och Beredare lokalnät 0,4-24kV 
Som projektör och beredare hos oss kommer du att jobba med

- Förstudier och projektering samt underlag för upphandling

- Framtagande av beredningar innehållande materiallistor och kostnadskalkyler.

- Tillståndsfrågor och kontakter med myndigheter, leverantörer och kunder.

Vi vill att alla konsulter på Sweco skall sträva efter att vara väl förankrade i elkraftsmarknaden. Hos oss får du ett stort ansvar att själv påverka dina arbetsuppgifter och din roll i projekten. Samtliga konsulter förväntas vara aktiva i regionens affärsutveckling och ta ansvarar för marknadsföring och försäljning till varierande grad. Resor ingår som en naturlig del av tjänsten.

Önskade kvalifikationer:
Vi tror att du är högskoleingenjör inom elkraftområdet. Alternativt kan du via branschrelaterad arbetslivserfarenhet eller utbildningar erhållit motsvarande kunskaper. Du har 3 års erfarenhet som projektör eller beredare. Du är kundorienterad, analytisk och ha förmågan att driva arbetet framåt.

Bli en del av teamet och ansök så snart som möjligt då rekryteringsprocessen sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktinformation

Skoglund Lars, lars.skoglund@sweco.se, 054-141784

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 15 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

PROJEKTÖR OCH BEREDARE INOM ELKRAFT TILL REGION POWER DISTRIBUTION

Ort
Utgår

2018-12-31

Ansök nu

Dela detta jobb