teknikjobb.se

Logga

Projektör mark/väg/gata

Ort
Kategorier
Utgår

2019-01-15

Ansök nu

Projektör mark/väg/gata

Om arbetsplatsen

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.
 

Arbetsuppgifter

Helsingborg genomför flera intressanta utvecklingsprojekt och stadsbyggnadsfrågor blir allt viktigare. Vill du vara med och utveckla framtidens Helsingborg? Vi erbjuder en ansvarsfull och spännande roll i en av Sveriges ledande kommuner inom stadsutveckling. 

Du har din anställning på stadsbyggnadsförvaltningen, enheten för Gestaltning & Projektering. Vi arbetar med stadsutveckling och ansvarar för gestaltning av det offentliga rummet. Du blir en del av ett positivt team på sjutton medarbetare, varav tre är projekteringsingenjörer. 

Du kommer att arbeta med detaljprojektering av gator, torg, grönytor och övrig offentlig miljö, men också kalkylering och utredning av genomförbarhet i tidiga projektskeden. Tjänsten innebär kontakter med såväl interna och externa intressenter, styrning av konsulter samt deltagande på byggmöten under genomförandet. Möjlighet finns att växa i rollen och ta del av projekterings- och byggprocessens olika skeden genom deltagande i projekt av varierande omfattning och komplexitet. 

Kvalifikationer

Vi söker en person med god samarbetsförmåga som är noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten. 
Lämplig bakgrund är högskoleingenjör inom väg och vatten eller motsvarande erfarenhet. Du bör ha vana av att ta fram upphandlingsdokument och förfrågningsunderlag. Vi förutsätter att du har god erfarenhet av projektering med Autocad och Civil3d.
Tjänsten kräver B-körkort. 

Anställningens omfattning

Snarast enligt överenskommelse
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   C23724

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Logga
Projektör mark/väg/gata

Helsingborgs Stad - Stadsbyggnadsförvaltningen