teknikjobb.se

Projektör inom gata,väg och mark!

Ansök nu

Projektör inom gata,väg och mark!

Är du nyutexaminerad högskoleingenjör eller civilingenjör med intresse för samhällsplanering? Vår kund söker till sitt Stockholmskontor en projektör inom gata, väg och mark som vill vara med och utforma morgondagens stad- och trafikplanering. Hos vår kund har du alla förutsättningar för att bygga en långsiktig karriär så ta chansen och sök tjänsten redan idag!

Om tjänsten
Som projektör kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av att ta fram system- och bygghandlingar för olika stads- och trafikutvecklingsprojekt. Detta kan exempelvis vara att utforma en gata, allmän plats, torg eller park där du kommer vara med tidigt i den tekniska utformningen. Utöver detta erbjuds du ett kreativt och varierande arbete.

Som en del av introduktionen kommer du få en mentor som stöttar dig, så att du på sikt blir mer trygg och självständig i ditt arbete. Gruppen du kommer tillhöra består av tio medarbetare med bred kompetens inom området och en chef som värdesätter frihet under ansvar, möjlighet att påverka samt din personliga utveckling. Stämningen i gruppen beskrivs som ansvarstagande och självgående, en harmonisk grupp med stark sammanhållning och som verkligen tycker om sitt jobb.

Arbetsuppgifter
Du erbjuds

  • Tjänsten är en direktanställning hos vår kund, som erbjuder bra villkor och goda utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som

  • Högskole- och/eller civilingenjör inom samhällsbyggnad

  • Är flytande i svenska i tal och skrift då språket används dagligen på företaget och samtlig dokumentation till kund är på svenska

Det är meriterande om du:

  • Har tidigare arbetat i AutoCAD

  • Har tidigare erfarenhet, exempelvis från sommarjobb, projekt vid sidan av studierna eller examensarbete inom stads- och/eller trafikplanering

  • Har tidigare erfarenhet av projektering

Som person ser vi att du är ansvarstagande, självgående och strukturerad. Du kommer att arbeta projektbaserat och det är av stor betydelse att du har en förmåga att driva ditt arbete framåt och om du behöver hjälp så tvekar du inte över att fråga. Vidare ser vi att du har en förmåga att se helheten då du kommer att arbeta med mark- och gatuprojektering både kopplat till stad- och trafikplanering.

Övrig information

  • Start: Omgående

  • Omfattning: Heltid

  • Placering: Stockholm

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Dela detta jobb

Projektör inom gata,väg och mark!

Academic Work