teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Projektör inom fibernät sökes

Företag PerformIQ
Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Projektör inom fibernät sökes

Tjänstebeskrivning & erbjudande
För kunds räkning söker vi nu en erfaren projektör för arbete med etablering av fibernät. Du kommer i din roll ansvara för projekteringen från start till mål med allt från planering och bygglov, till slutdokumentation. Projektens omfattning och utformning varierar mycket och inget projekt är det andra likt, vilket ger en variation och spänning i arbetet.
Arbetet sker självständigt, men till din hjälp har du ett engagerat team av kollegor som erbjuder stöd och utveckling i ditt arbete. Arbetsplatsen genomsyras av ett kvalitetsinriktat fokus och här finns alla möjligheter att få nyttja din kompetens på ett effektivt sätt, men även att bredda den.

Personprofil
Vi söker dig som är en naturlig lagspelare och dig som har ett naturligt driv. Du ser ett stort värde i att genomföra det du påbörjat, tycker om att ha ansvar och finner nöje i att se ett projekt du arbetat med länge bli färdigt. Kanske har du arbetat som platschef inom liknande projekt, fiberteknik eller på annat sätt haft en roll som kan vara lämplig.

Vidare ser vi att du:
* Är utbildad inom fiberkunskap
* Har vana av att arbeta med projekt
* Innehar B-körkort och bil

Det är även meriterande för tjänsten om du:
* Innehavt tydliga roller som innefattar ansvar eller ledarskap.
* Utbildning inom arbete på väg
* Utbildning inom BAS P/U
* Certifikat inom Robust Fiber

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som projektör. Vidare söker vi dig som ställer dig bakom PerformIQs värdegrund och värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning såväl som etnisk samt kulturell mångfald.

Övrigt
Omfattning: Heltid, start efter överenskommelse
Arbetstid: 40/vecka, flexibla tider. Kvällar och helger kan förekomma
Plats: Kontoret utgår från Malmö, men arbetsområdet sträcker sig över Skåne, Småland och Blekinge

Uppdraget ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ med stor möjlighet till vidare anställning direkt hos kunden.
Skicka in din ansökan genom att trycka på ”ansök”. Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Nicklas Nilsson på nicklas.nilsson@performiq.se. Ansök redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

 

Dela detta jobb

logo
Projektör inom fibernät sökes

PerformIQ