teknikjobb.se

Projektör för säkerhetsanläggningar

Företag Yobber AB
Ort
Utgår

2021-10-25

Ansök nu

Projektör för säkerhetsanläggningar

Great Security - SOLUTION, Skarpnäck
 


Great Security:s verksamhet i Stockholm expanderar och vi söker en social och ansvarsfull Projektör till vårt drivna och engagerade team i Skarpnäck.

Som Projektör hos oss arbetar du med konstruktion av säkerhetsanläggningar i AutoCAD och Bluebeam. Tjänsten innebär stor frihet och stort ansvar med ständig uppbackning av kompetenta kollegor. Som Projektör på Great Security får du möjlighet att arbeta med helheten. Som person ser vi att du är drivande i att bygga upp långsiktiga relationer med både medarbetare, kunder och samarbetspartners. Vi är ett kundcentrerat företag, att få våra kunder att lyckas är vårat mål.

Du har troligtvis en el- eller teleteknisk utbildning och/eller flerårig erfarenhet av säkerhetsinstallationer eller konstruktion med inriktning mot inbrottslarm, passersystem, CCTV och brandlarm. Vi ser gärna att du har goda kunskaper gällande teleteknisk dokumentation och Autocad.
Meriterande om du kan både gällande dokumentationsstandard och den gamla standarden.
Noggrannhet är en självklarhet för dig. Likaså att agera som en genuin lagspelare i teamet samt ha förmågan att förvandla eventuella problem till en utmaning. Att ha en positiv grundsyn och vara nyfiken i sin roll ser vi som viktiga tillgångar.

Flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara tjänsten. I gengäld erbjuder vi dig ett självständigt arbete i ett roligt och kreativt team inom ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag. Du får möjlighet att utvecklas i ett företag med fortsatta expansionsplaner. Du ges chansen att växa inom organisationen, vara med och skapa företagets framtid och att påverka.
För oss är vår värdegrund viktig; att arbeta smart, engagerat och kundorienterad är att vara Great.

Placeringsort är Skarpnäck

Sök idag, då vi gör urval och intervjuer löpande.

Läs gärna mer om Great Security här: www.greatsecurity.se

OM GREAT SECURITY
Vi är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med verksamhet över hela landet med över 350 anställda och en omsättning en bit över 650 miljoner. Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt, dessutom hanterar vi en del kunder i de övriga nordiska länderna. Vi finns etablerade med kontor och butiker på ett 20-tal orter.

Om tjänsten

Sista ansökningsdag:

10/25/2021

Tillträde:

enl. ök.

Ansökan kräver:

- CV
- Personligt brev

Anställningsform:

Heltid

Tjänstens adress:

Flygfältsgatan 8A
128 30 Skarpnäck
Visa karta

Kontaktuppgifter:

Joakim Berggren
Joakim.Berggren@greatsecurity.se
0703467963


Arbetsgivare

Great Security - SOLUTION
Flygfältsgatan 8A
128 30 Skarpnäck

www.greatsecurity.se

Dela detta jobb

Projektör för säkerhetsanläggningar

Yobber AB