teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Som projektör ansvarar du för att projektera brandlarms- och gassläckanläggningar enligt kraven i aktuella SBF 110, SBF 115 och SBF 500 samt anbudshandlingar, myndighetsföreskrifter, relevanta standarder och regelverk.

Arbetsuppgifter

  • Projektera och dokumentera brandlarm- och släckanläggningar från offert till färdig anläggning.
  • Ta fram planritningar och isometriska ritningar samt hydrauliska beräkningar.
  • Bistå projektledare med hjälp vid beräkningar och ritningsdokumentation med avseende på teknisk optimal systemlösning.

Vem är du?

Vi söker dig som har goda kunskaper i AutoCAD och MagicCAD. Kunskaper i 3D och allmänna kunskaper inom brandlarm samt kunskaper inom gassläcksystem är meriterande.

För att trivas i rollen är du en initiativtagare som gillar att samverka bl a genom att främja och utveckla andras idéer. Du söker nya perspektiv och idéer för att stimulera innovation och förändring. Du tar snabbt in ny kunskap och använder din erfarenhet på ett flexibelt sätt och utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem. Du ser till helheten och prioriterar utifrån övergripande strategier

Dina kunskaper och förbättringsidéer är värdefulla då vi befinner oss i en förändringsfas - tillsammans kommer vi jobba för att vara marknadsledande i Norden inom brandskydd.

Du erbjuds

Hos oss får du möjlighet att använda hela din kompetens inom projektering och brandskydd. Du blir en del av ett företag med mycket kompetens och yrkesskicklighet inom vårt område. Vi bygger nu ett nytt företag – för dig som gillar utveckling och förändring är det en spännande utmaning. Du kommer spela en viktig roll i att skapa ett långsiktigt hållbart och lönsamt företag.

För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta affärsområdeschef Oliver Hufer på telefonnummer 0767-21 64 79. Du är varmt välkommen med din ansökan, gärna med en gång - urval kommer göras löpande.

Projektör/ CAD-ritare till affärsområde System

Företag Fire safe AB
Ort
Utgår

2022-02-28

Ansök nu

Dela detta jobb