teknikjobb.se

Göteborg Energi befinner sig i ett spännande och expansivt läge. I januari 2020 öppnar vi upp vår nya enhet Distribution Projekt Projektera, dit vi nu söker en driven Projektör! Vill du vara en del av att projektera och konstruera framtidens infrastruktur i Göteborg i takt med stadens expansiva utveckling? Då är rollen som Projektör något för dig!

I uppdraget som projektör blir du en viktig länk i arbetet med att anpassa infrastrukturens fjärrvärme-, gas-, kyla- och signalkabelelnät efter stadens utveckling. Du kommer att arbeta med att projektera alla typer av nät. I arbetet ingår, förutom projektering och att utföra konstruktionsberäkningar, att upprätta kalkyler, skaffa erforderliga tillstånd och samordna de interna och externa delar som behövs vid projekteringen. Du kommer att utföra tekniska utredningar och analyser, samt ta fram förfrågningsunderlag.

Som projektör erbjuds du ett socialt och varierande arbete där hela Göteborg är ditt arbetsfält. Markägare, kunder och myndigheter blir viktiga kontaktytor för att kunna bedöma olika handlingsalternativ beträffande utformning av distributionsnätet. Du kommer att ha ett tätt samarbete med våra egna projektledare, byggledare och driftpersonal. För att vi ska kunna möta stadens utvecklingsbehov är det viktigt att följa den tekniska utvecklingen inom verksamhetsområdet. Därav kommer du även att vara delaktig i att utveckla och förbättra arbetsmetoder och rutiner inom projektering.

Kompetenskrav:

Arbetet innebär mycket kontakter med kunder och andra intressenter, varför det är viktigt att vara marknadsorienterad och ha kundkänsla. Vi tror att du som söker är en god kommunikatör och problemlösare. Du är praktiskt lagd, relationsskapande och trivs med att vara ute i fält. Värdefulla personliga egenskaper är analytisk förmåga och att kunna vara kreativ och nytänkande när så behövs. Du bör trivas med och ha förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp.

En rekommendation är att du är utbildad högskoleingenjör med inriktning mot samhällsbyggnadsteknik, maskinteknik, väg och vatten eller motsvarande. Önskvärt är att du har kunskaper och erfarenheter av CAD och har AMA-kunskap samt erfarenhet av projektering inom områdena fjärrvärme-, gas-, kyla- och/eller signalkabelelnät. Meriterande är erfarenhet av beräkningsprogram som t.ex. Caepipe eller Rohr2.

I vår resepolicy föredrar vi kollektivtrafik eller cykel. Verksamhetsbehoven medger dock inte alltid att dessa färdsätt är rimliga alternativ därför behöver du ha körkort (B). Då all vår dokumentation sker på svenska är det viktigt att du behärskar språket i både tal och skrift.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst och är placerad på enheten Distribution Projekt Projektera, DPP. Enheten är en viktig funktion i arbetet med att effektivisera verksamhetens projektering gällande FV, FK, GAS och signalkabel. Enheten DPP erbjuder tjänsten Projektör där du får möjlighet att vara med från uppstart och utforma arbetet och enheten efter verksamhetens mål och uppgifter. En trivsam och utvecklande arbetsplats som uppmuntrar till engagemang och innovativa idéer. Din chef blir Karin Söderqvist.

- För mig som chef är det viktigt med ett inkluderande arbetsklimat i gruppen där medarbetarna känner sig delaktiga och engagerade för det gemensamma uppdraget. I mitt ledarskap uppmuntrar jag medarbetarna att ta aktivt ansvar för sina uppgifter för att bidra till vårt gemensamma mål. Jag vill att mina medarbetare ska känna att jag är närvarande och ger det stöd som behövs.

Vill du veta mer om Karin är du välkommen att läsa mer i hennes profil på Linkedin.

Vi arbetar för en jämn fördelning av kvinnor och män och ser gärna en spridning i etnisk och kulturell bakgrund hos personalen. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

Välkommen med din ansökan! 

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. 

Arbetsplats/placeringsort:
Göteborg

Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag:
2020-01-31

Kontaktpersoner
Karin Söderqvist
tfn: +46 31626545

Vision Ulf Berndtsson, ordförande
tfn: 031-626100

 

 

Projektör

Företag Göteborg Energi
Ort
Utgår

2020-03-10

Ansök nu

Dela detta jobb