teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Projektör

Företag Värnamo Kommun
Ort
Utgår

2022-08-14

Ansök nu

Projektör

Värnamo kommun ligger mitt i Småland, där E4 möter väg 27, i en tillväxtregion med Gnosjöanda och hög sysselsättning. Som medarbetare hos oss arbetar du med människan i fokus och skapar en värdefull arbetsdag, som ger värde för såväl dig som för medborgarna.

Beskrivning

Tekniska förvaltningen ansvarar för fastigheter, gata/park, fritidsanläggningar samt vatten och avlopp.

För att nå visionen förstärker tekniska förvaltningen organisationen med projekteringsingenjör. Genom din medverkan och tillsammans med erfarna kollegor är du med och bygger samhället.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i Teknik- och projektavdelningen i tekniska förvaltningen där samlad ingenjörskompetens finns inom anläggningsverksamheten, ett team med möjlighet till samarbete och stöd. Teknik- och projektavdelningen ansvarar för planering av investeringar i kommunens infrastruktur samt för projektering och projektledning i kommunens investeringsprojekt.

Huvuduppgifterna är att utreda och projektera för utbyggnad av VA-nätet, gatunätet, parker, allmänna platser och nya exploateringsområden. Du ges möjlighet att följa hela processen, från planering med förprojektering till dokumentation av färdig anläggning. Vi använder moderna verktyg såsom Civil 3D från Autodesk, med Naviate-anpassningar och ArcGIS från Esri.

Du får möjlighet att påverka din inriktning avseende specialisering och bredd. Därmed finns goda möjligheter till utveckling och erfarenhetsuppbyggnad inom anläggningsteknik.

Kvalifikationer

Du är en erfaren projektör med ingenjörsutbildning på högskolenivå inom aktuellt område eller har annan erfarenhet som gett jämförbar kompetens samt kunskaper i yrkesområdet och inom digital projektering. Du har kunskap om regelverk som styr utformning av väg- och gaturum i tätort och landsbygd. Vi sätter stort värde på fördjupade kunskaper i ledningsdimensionering och erfarenhet av projektering för anläggningsverksamhet. Arbetet innebär mycket kontakter med andra människor internt och externt under stort eget ansvar. Vi söker därför dig som har god förmåga att samarbeta och är kommunikativ och att du är driven och målinriktad. Vi värdesätter särskilt erfarenhet och förmåga att handleda mindre erfarna kollegor genom upplärning, stöttning och uppföljning.

Du har dokumenterad utbildning och erfarenhet för uppdraget.

Körkort B krävs. Vill du arbeta på en enhet där det händer väldigt mycket framåt och där man själv har möjlighet att påverka sin egen utveckling?

Villkor

Tillträde enligt överenskommelse.
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänstetillsättning.

Anställningsform      Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning      Heltid
Tillträde      Tillträde enligt överenskommelse.
Löneform      Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar      1
Sysselsättningsgrad      100%
Ort      Värnamo
Län      Jönköpings län
Land      Sverige
Referensnummer      2022/402
Kontakt
  • Jesper du Rietz, 0370-377677
  • Henrik Lönngren, 0370-377846
Facklig företrädare
  • Sveriges Ingenjörer, Peter Jacobsson, 0370-377104
Publicerat      2022-07-11
Sista ansökningsdag      2022-08-14

Dela detta jobb

Logga
Projektör

Värnamo Kommun