teknikjobb.se

Projektledare - Vattenfall Services, Uppsala eller Solna

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2021-08-08

Ansök nu

Projektledare - Vattenfall Services, Uppsala eller Solna

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.
 Dina arbetsuppgifter som Projektledare
Vi erbjuder ett spännande och ansvarsfullt arbete som Projektledare för nätanslutningar och investeringsprojekt inom spänningsintervallet 0,4-24 kV. Som Projektledare ansvarar du för planering och genomförande av nätanslutningars större projekt så att dessa levereras till rätt kostnad, tid och kvalité i enlighet med våra kundavtal. Du leder medarbetare och underentreprenörer och ansvarar för uppdraget från start till mål. 

Du har ett brett ansvar där bl.a. kundkontakter, arbetsmiljö, hantering av budget, tidsplaner, förhandlingar och uppföljning ingår. Projekten består av ett flertal uppdrag i varierande omfattning som vardera kan pågå i allt från någon månad till ett par år. Exempel på arbetsuppgifter:

 • Ansvar för genomförande samt det ekonomiska utfallet av dina projekt.

 • Avropa och delta i upphandlingar av entreprenörer, tjänster och material.

 • Ekonomisk och teknisk uppföljning av dina projekt.

 • Sammanställa tekniska underlag till förfrågningar och delta i anbudsutvärdering.

 • Säkerställa att våra marknadsledande miljö- och arbetsmiljörutiner följs.

Dina kvalifikationer som Projektledare
Vi söker dig som är en ansvarstagande ledare med ett stort engagemang för dina uppdrag. Det är viktigt att du har lätt för att ta initiativ och samarbeta med kollegor och kunder. Du har ett tekniskt intresse och motiveras av att arbeta affärsmässigt i en verksamhet där du får ta ett stort ansvar för kvalité och framdrift. Dina kvalifikationer:

 • Har lägst en gymnasial utbildning eller högre inom relevant område

 • Har arbetat som underhålls- och/eller projektledare inom entreprenadbranschen

 • Erfarenhet av ABT06 ses som meriterande

 • Är van att hantera flera projekt samtidigt

 • Goda kunskaper i Office-paketet och van datoranvändare

 • Flytande svenska och engelska i såväl tal som skrift

 • B-körkort är ett krav.

Ditt arbetssätt kännetecknas av struktur, gott samarbete och ett bra omdöme, där säkerheten är i fokus. Resor i tjänsten kommer att vara vanligt förekommande. Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Kristofer Severinsson, 076-135 23 47. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Malin Malmsten, malin.malmsten@vattenfall.com.

Fackliga representanter för denna tjänst är Anders Sundqvist Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00. 

Placeringsort: Uppsala eller Solna, vänligen ange önskad placeringsort i din ansökan. Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest. Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. 

Känns detta som ett jobb för dig? Sista ansökningsdag är den 8 augusti 2021. Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats! Följ oss gärna!

Linkedin: Vattenfall Services Nordic AB
Instagram: Vattenfallservices

Location: Uppsala
Location: Solna

 

 

Dela detta jobb

Projektledare - Vattenfall Services, Uppsala eller Solna

Vattenfall AB