teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Projektledare – Vattenfall Services, Trollhättan

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-05-30

Ansök nu

Projektledare – Vattenfall Services, Trollhättan

Vattenfall Services företagskultur har en företagskultur som präglas av entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en målstyrd och projektorienterad organisation. Construction Ledningar är i stor tillväxt och behöver nu förstärkas med kvalificerad personal. Vi jobbar med Projekt inom lokalnätsbyggnation i område Väst som sträcker sig ifrån Säffle ner till Borås och Skövde.

 

Vi söker nu en Projektledare till vår avdelning för ledningar i Trollhättan. Vår affärsidé är att genomföra projekt och leverera helhetslösningar för Distributionsprojekt (0,4-24KV). Våra arbeten och leveranser omfattar projektledning, beredning och montage. Vi har kompetenta medarbetare som en grundstomme i verksamheten som vi vid behov kompletterar med kompetenser från olika partners och underentreprenörer.

 

Vi erbjuder ett inspirerande arbete där du kommer att arbeta med helhetsåtaganden med allt ifrån kravställning fram till slutleverans. Utbildning och utvecklingsmöjligheter erbjuds.

 

Dina arbetsuppgifter

• Projektledning av anläggningsprojekt

• Ansvara för projektets löpande ekonomi såsom fakturering, betalplaner och tidskrivning

• Anbudsarbete och kalkylering

• Ta fram kvalitets- och projektplaner för arbetet

• Upphandling och inköp av el material o entreprenörer

• Kundkontakter och förhandlingar

• I rollen kommer du också att bidra till vår utveckling av hur vi arbetar med våra projekt och projektverksamheten inom hela affärsområdet

• Ansvara för projektets slutdokumentation och arkivering

 

Ditt geografiska arbetsfält blir framför allt där vi har våra projekt. Periodvis ingår många planerade resdagar, vilket gör att arbetet kräver körkort.

 

Om Dig

Vi ser gärna att du har erfarenhet som Projektledare från entreprenad eller energibranschen. I grunden har du en eftergymnasial utbildning eller motsvarande erfarenheter.

 

Projektledning och kunskaper i entreprenadjuridik inom Bygg/Energisektorn är ett krav. Erfarenhet av ledningsbyggnation eller entreprenadverksamhet är meriterande.

 

Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som kan ta snabba beslut ibland även om man inte ser hela bilden men vet vart ska. . Du har ett driv att nå resultat men kan samtidigt skapa förtroende och vara lyhörd. Du är van att jobba i team och vill skapa ett engagerat team som jobbar mot fastställt mål. Det är viktigt att du trivs i en ledarroll med stort affärsinnehåll.

 

Mer information

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Rickard Andersson 070-6571732. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Eskil Höglund eskil.hoeglund@vattenfall.com.

 

Fackliga representanter för denna tjänst är Gunilla Eriksson Unionen, Massimo Bresnik SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors, Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

 

Placeringsort: Trollhättan

 

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

 

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

 

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast 30 maj 2022!

 

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer på www.vattenfallservices.se

 

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna!

LinkedIn: Vattenfall Services Nordic AB

Instagram: Vattenfallservices

#LI-SE

Dela detta jobb

Projektledare – Vattenfall Services, Trollhättan

Vattenfall AB