teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Projektledare (Vattenfall Services) Sundsvall, Stockholm, Örebro

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-08

Ansök nu

Projektledare (Vattenfall Services) Sundsvall, Stockholm, Örebro


Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.
 


Är du driftig, gillar att skapa nya relationer och har hög serviceanda?
 
Vill du vara med och bidra till vår utveckling inom Vattenfall Services? Vi söker nu en engagerad projektledare som vill ha ett utvecklande arbete med kunden i fokus där du leder och planerar korta snabba uppdrag i större projekt.
 


Din roll som Projektledare

Vi erbjuder ett spännande och ansvarsfullt arbete som projektledare för projekt och underhåll inom spänningsintervallet 0,4-130 kV. Du leder medarbetare och underentreprenörer och ansvarar för uppdraget från start till mål så att resultatet levereras enligt överenskommelse och avtal.
 
Uppdragen är oftast korta och kan variera från 1-8 timmar. I arbetsuppgifterna ingår att schemalägga, begära avbrott, skapa rätt förutsättningar för tekniker, materialbeställningar, kontakt med beställare, uppföljning av framdrift, utse lämpliga resurser inklusive underentreprenörer; alltid med säkerhet, miljö och ekonomi i åtanke. Du har ett brett ansvar, det ingår även kundkontakter och hantering av budget, ekonomi, inköp, tidplaner och uppföljning.
 


Dina kvalifikationer

Du har med fördel arbetat som underhålls- och/eller projektledare inom entreprenadbranschen eller liknande. Körkort B är ett krav, liksom att du behärskar svenska i både tal och skrift.
Du är en ansvarstagande ledare som har ett stort engagemang för dina uppdrag. Det är viktigt att du har lätt för att ta initiativ och samarbeta med kollegor och kunder. Du motiveras av att erbjuda service och kvalitet. Likaså agerar du affärsmässigt med ett gott entreprenörskap och tar stort ansvar när det gäller kvalité och framdrift.
Meriterande

Vi ser gärna att du har eltekniks utbildning på gymnasienivå eller motsvarande erfarenheter

KY-utbildning eller annan vidareutbildning

Utbildning inom projektledning

Utbildning inom Bas P/U

Relevant ESA

Arbetat med verksamhetssystem som SAP
För att trivas tillsammans med oss är det är viktigt att du tycker om teamwork i en kund- och resultatorienterad verksamhet. Vi vill att du i din roll aktivt bidrar till att vår arbetsmiljö ska förbli branschens bästa och säkraste. Säkerheten är alltid nummer ett inom Vattenfall Services. 
Lämplig placeringsort: Stockholm, Örebro eller Sundsvall

Tjänsten kan komma att innebära resor.
  
Mer information

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Anna Drougge 072-556 97 76. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Teri-Anne Brink teri-anne.brink@vattenfall.com
Fackliga representanter för denna tjänst är Anders Sundqvist Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.
 


Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.
 


Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
 


Känns detta som ett jobb för dig?Vi ser fram emot din ansökan senast 2022-01-20.Urval kommer att ske löpande för denna rekrytering.
 


Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer på www.vattenfallservices.se
 


Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna

Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – Vattenfallservices

Dela detta jobb

Projektledare (Vattenfall Services) Sundsvall, Stockholm, Örebro

Vattenfall AB