teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Projektledare - Vattenfall Services, Stenungsund

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-15

Ansök nu

Projektledare - Vattenfall Services, Stenungsund

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. 

Är du en person som gillar att leda vitt skilda projekt vad gäller både tekniskt innehåll, omfattning och typ av industri?
 
Din roll som Projektledare
Rollen handlar dels om att ta fram förstudier eller genomföra kompletta projekt med alla dess faser, detta utförs med hjälp av egen eller inhyrd teknisk expertis, planera och leda arbetet. På månadsbasis ska framdrift, problem och prognos redovisas på projektgenomgångar. Hantera upphandlingar, beställningar. Projektledaren bidrar till gruppens mål att genomföra beslutade projekt för kunds räkning i tid, med rätt kvalité och enligt budget.
 
Avdelningen består idag av en blandning av drift och underhållspersonal, underhållsingenjörer och inhyrda projektledare. Arbetet omfattar projekt från utredningar, förstudier till kompletta utförande projekt med inriktning på ombyggnationer av befintliga anläggningar.
 
Projektledaren kommer rapportera till projektchefen, kund och enhetschefen. Kontakt och samarbete med övrig industri samt myndigheter vid tillståndsfrågor kommer förekomma. Det kommer ställas krav på dig att skapa många kontaktytor inom bolagen och kunna samarbete med olika tekniska funktioner på anläggningen.
 
Dina kvalifikationer som Projektledare
• Du har en civilingenjörsexamen alternativt lång och gedigen erfarenhet utav att leda med projekt
• Erfarenhet utav att följa en projektmodell
• Kunskaper i MS Officepaketet
• Goda kunskaper i svenska såväl tal som skrift.
• B körkort
• Vi ser det som meriterande att du har kunnande om projektsgångens alla delar. Vana att skriva rapporter samt att du tidigare har arbetat i SAP.
 
Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Marcus Andersson, 0702348799, marcus3.andersson@vattenfall.com.
 
För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta ansvarig rekryterare Eskil Höglund, 0730739109, eskil.hoeglund@vattenfall.com. 

Fackliga representanter är Alma Svensson, Unionen, Kaisa Lithander, SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors, Ledarna. Du når dem via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.
 
Placeringsort: Stenungssund med stora möjligheter till hemarbete

Resor i tjänsten förekommer
 
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
 
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och köns uttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast 15 augusti, 2022.
 
Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer på https://www.vattenfall.se/services/
 
Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – vattenfallservices

#LI-SE

Dela detta jobb

Projektledare - Vattenfall Services, Stenungsund

Vattenfall AB