teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Projektledare - Vattenfall services, Norrköping

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-18

Ansök nu

Projektledare - Vattenfall services, Norrköping

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.
 Vill du vara en del av Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi och elkraftsområdet? Till affärsområdet Service Öst söker vi nu en projektledare med placering i Norrköping. Avdelningen arbetar med anslutningar och mindre projekt i EOns nät i Östergötland.

Din roll som projektledare
I din roll som projektledare leder du medarbetare samt underentreprenörer och ansvarar för uppdraget från start till mål så att resultatet levereras enligt överenskommelse och avtal. Du har ett brett ansvar, det ingår kundkontakter, arbetsmiljö och hantering av budget, tidplaner och uppföljning.
 Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvar för genomförande samt det ekonomiska utfallet av dina projekt.
  • Avropa och delta i upphandlingar av entreprenörer, tjänster och material.
  • Ekonomisk och teknisk uppföljning av dina projekt.
  • Sammanställa tekniska underlag till förfrågningar och delta i anbudsutvärdering.
  • Säkerställa att våra marknadsledande miljö och arbetsmiljörutiner följs.

Om dig

  • Du har en el-teknisk/elkraftsutbildning, alternativt motsvarande kunskaper och erfarenheter som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
  • Du har erfarenhet av att leda projekt med återkommande kundkontakt och ansvar för ekonomisk uppföljning
  • Administrativ förmåga, datorvana och erfarenhet av olika rapporteringssystem
  • Talar och skriver svenska obehindrat
  • B-körkort är ett krav då fältbesök ingår i tjänsten

Vi söker dig som vill ha ett utvecklande arbete med kunden i fokus där du leder och planerar service-projektarbeten. Du är en ansvarstagande ledare som har ett stort engagemang för dina uppdrag. Det är viktigt att du har lätt för att ta initiativ och samarbeta med kollegor och kunder. Du motiveras av att erbjuda service och kvalitet, du agerar affärsmässigt med ett gott entreprenörskap och du tar stort ansvar när det gäller kvalité och framdrift.

Vi vill att du i din roll aktivt bidrar till att vår arbetsmiljö ska förbli branschens bästa och säkraste. Säkerheten kommer alltid först inom Vattenfall Services.

Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Linda Rosell, tfn 073-078 76 97. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Malin Malmsten, tfn 073 – 597 73 71.

 Fackliga representanter för denna tjänst är Anders Sundqvist Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00. Placeringsort: Norrköping

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

 Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

 Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 16 januari 2022! Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats! Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – Vattenfallservices

Location – Norrköping

 

Dela detta jobb

Projektledare - Vattenfall services, Norrköping

Vattenfall AB