teknikjobb.se

Projektledare – Vattenfall Services, Norrköping

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2021-02-07

Ansök nu

Projektledare – Vattenfall Services, Norrköping

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Gillar du att driva affärer och arbeta med kunder? Vi har ett stort inflöde av projekt, främst nyanslutningar i vårt avtalsområde nordöstra Götaland. Därför söker vi nu en projektledare som vill anta rollen som är både spännande och utvecklande.

Vi erbjuder en intressant tjänst i en bransch med medvind – Välkommen!

Din roll som Projektledare

Som Projektledare inom nyanslutningar arbetar du tillsammans med beredare, tekniker och underentreprenörer för att leverera nyanslutningar av fastigheter och industrier. I rollen ingår arbetsmiljö och affärsansvar för projekten. Daglig kundkontakt och dynamisk resursplanering för utförande i fält. Du ansvarar för merförsäljning till befintliga kunder och medverkar i arbetet med att bearbeta nya kunder. I ansvaret ingår tillexempel:

 • Ansvarar för att följa instruktioner för kvalitét, arbetsmiljö, säkerhet och yttre miljö. Säkerheten kommer alltid först inom Vattenfall Services Nordic AB

 • Planering, styrning och kontroll av olika projekt med leverans inom utsatt tid

 • Arbetsledning och resursfördelning i nära samarbete med utförare

 • Beställa material, kontakter med beställare, underentreprenörer, kunder samt myndigheter

 • Uppföljning av dina projekt med avseende på säkerhet och genomförande

 • Avrapporterar uppdrag och sammanställer underlag inför fakturering

 • Kalkyl- och offertarbete

Dina kvalifikationer som Projektledare

Vi är övertygade om att den viktigaste egenskapen för att lyckas som projektledare hos oss är ditt eget driv för att nå uppsatta mål, intresse för branschen/verksamheten samt viljan till lärande. Stundom är det högt tempo och då är det viktigt att du kan arbeta strukturerat och samtidigt ha förmågan att kunna vara flexibel.

Vi söker dig som är ambitiös, initiativtagande och som tar totalansvar för projekten som drivs tillsammans med dina kollegor. Dina kvalifikationer:

 • Du har en el-teknisk/elkraftsutbildning, alternativt motsvarande kunskaper och erfarenheter som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

 • Du har erfarenhet av att leda projekt med återkommande kundkontakt och ansvar för ekonomisk uppföljning.

 • Administrativ förmåga

 • Talar och skriver svenska obehindrat.

 • B-körkort är ett krav då fältbesök ingår i tjänsten

 • Vi ser det som starkt meriterande om du har tidigare erfarenhet från energibranschen, projektledning och entreprenadjuridik.

För att trivas tillsammans med oss är det viktigt att du tycker om att samarbeta med andra, både internt och externt, tillsammans är vi starka. Du är en ansvarstagande ledare med stort engagemang och driv för dina uppdrag. Du motiveras av att erbjuda service av hög kvalitet, du agerar alltid med säkerheten i fokus tillsammans med affärsmässighet och gott entreprenörskap.

Mer information

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chefer Anna-Lena Öiås, 073-828 02 67. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Malin Malmsten, 073-597 73 71.

Fackliga representanter för denna tjänst är Sven Johannesson Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Placeringsort: Norrköping

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 7 februari 2021.

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 100 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna!

Linkedin: Vattenfall Services Nordic AB

Instagram: Vattenfallservices

Location: Norrköping

Dela detta jobb

Projektledare – Vattenfall Services, Norrköping

Vattenfall AB