teknikjobb.se

Projektledare - Vattenfall Services, Jordbro

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-11-19

Ansök nu

Projektledare - Vattenfall Services, Jordbro


Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vattenfall Services letar efter en person som inte är rädd för att ta initiativ eller för att driva processer framåt. Är du rätt person för jobbet? Vi erbjuder en arbetsplats med bra gemenskap och ett klimat där vi hjälper varandra. Friheten att planera sina dagar utifrån arbetsuppgifter och verksamhetens behov ger en varierande och inspirerande vardag med utmaningar att lösa.


 Din roll som Projektledare
Som Projektledare arbetar du tillsammans med beredare, tekniker och underentreprenörer för att leverera projekt enligt avtal med kunderna. Du arbetar med flera projekt samtidigt och hanterar deras framdrift i vårt ärendehanteringssystem. Daglig kundkontakt och dynamisk resursplanering för utförande i fält. I ansvaret ingår tillexempel:

 • Ansvarar för att följa instruktioner för kvalitét, arbetsmiljö, säkerhet och yttre miljö. Säkerheten kommer alltid först inom Vattenfall Services Nordic AB
 • Planering, styrning och kontroll av olika projekt med leverans inom utsatt tid
 • Arbetsledning och resursfördelning i nära samarbete med utförare
 • Beställa material, kontakter med beställare, underentreprenörer, kunder samt myndigheter
 • Uppföljning av dina projekt med avseende på säkerhet och genomförande
 • Avrapporterar uppdrag och sammanställer underlag inför fakturering
 • Kalkyl- och offertarbete

 


Dina kvalifikationer som Projektledare

Vi är övertygade om att den viktigaste egenskapen för att lyckas som projektledare hos oss är ditt eget driv för att nå uppsatta mål, intresse för branschen/verksamheten samt viljan till lärande. Stundom är det högt tempo och då är det viktigt att du kan arbeta strukturerat och samtidigt ha förmågan att kunna vara flexibel. Eftersom tjänsten är väldigt administrativ krävs en förmåga för struktur och ordning.
 Vi söker dig som är ambitiös, initiativtagande och som tar totalansvar för projekten som drivs tillsammans med dina kollegor. Dina kvalifikationer:

 

 • Du har en el-teknisk/elkraftsutbildning, alternativt motsvarande kunskaper och erfarenheter som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
 • Du har erfarenhet av projekt inom entreprenad, elbranschen eller liknande med återkommande kundkontakt och ansvar för ekonomisk uppföljning.
 • Administrativ förmåga och en god datavana
 • Talar och skriver svenska obehindrat.
 • B-körkort är ett krav då fältbesök ingår i tjänsten
 • Vi ser det som starkt meriterande om du har erfarenhet från energibranschen, projektledning och entreprenadjuridik.


För att trivas tillsammans med oss är det viktigt att du tycker om att samarbeta med andra, både internt och externt. Du är en ansvarstagande person med stort engagemang och driv för dina uppdrag. Du motiveras av att erbjuda service av hög kvalitet, du agerar alltid med säkerheten i fokus tillsammans med affärsmässighet och gott entreprenörskap. Övrig information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Robert Sundberg, 073-526 36 99. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Malin Malmsten, 073-597 73 71.

 Fackliga representanter för denna tjänst är Anders Sundqvist Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00. Så här ansöker du
Förbered ett cv samt ett personligt brev där det tydligt framgår varför du söker denna tjänst samt dina tidigare erfarenheter och utbildningar. Ansökning sker via vår hemsida. Inga ansökningar emot via mejl.
 Placeringsort: Jordbro Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

 Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur och vår verksamhet omfattas bland annat av regler om säkerhetsskydd, nukleär icke-spridning och exportkontroll. På grund av dessa regler genomförs en kontroll av kandidaten för många av tjänsterna i vår verksamhet innan anställning sker. För de tjänster som leder till deltagande i säkerhetskänslig verksamhet eller placering i säkerhetsklass innebär denna kontroll att säkerhetsprövning genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

 Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast 17 oktober 2021! Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats! Följ oss gärna!
Linkedin: Vattenfall Services Nordic AB

Instagram: vattenfallservices

Location: Jordbro

 

Dela detta jobb

Projektledare - Vattenfall Services, Jordbro

Vattenfall AB