teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Projektledare - Vattenfall Services, Järfälla

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-03-10

Ansök nu

Projektledare - Vattenfall Services, Järfälla

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.
 
Vill du vara en del av Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi och elkraftsområdet? Vi har haft stor framgång i tilldelningen av nya avtal och projekt vilket innebär att vi behöver växa. Vi söker en projektledare inom drift/ och underhåll.
 
Din roll som Projektledare

I rollen som projektledare kommer du ha huvudansvar för avtalsdelarna Underhåll och till viss del kundtjänsten mot Vattenfall. Exempel på arbetsuppgifter är:
 
• Kundkontakt och mottag av beställningar/order i ärendehanteringssystem utförande enl. krav/avtal

• Arbetsleda och planering för egen personal samt underentreprenörer

• Avrapportera av utförd åtgärd samt ekonomisk intäkt

• Stämma av samt följa upp med kund/beställare/utförare

• Inköp av materiel

• Hjälpas åt över olika ansvarsdelar inom gruppen med andra Underhållsledare samt med Projektstöd.
 
Dina kvalifikationer som Projektledare

• El-teknisk utbildning på gymnasienivå och/eller motsvarande erfarenhet

• Erfarenhet inom elnät 0,4-24 kV eller liknande elarbeten

• God IT/data vana

• Talar och skriver obehindrat på svenska

• B-körkort

• KY-utbildning eller annan vidareutbildning kan vara meriterande. Vi ser det även som meriterande om du har tidigare erfarenhet utav ledande roller.
 
Vi söker dig som vill ha ett utvecklande arbete med kunden i fokus där du leder och planerar service-projektarbeten. Du är en ansvarstagande ledare som har ett stort engagemang för dina uppdrag. Det är viktigt att du har lätt för att ta initiativ och samarbeta med kollegor och kunder.
Du motiveras av att erbjuda service och kvalitet, du agerar affärsmässigt med ett gott entreprenörskap och du tar stort ansvar när det gäller kvalité och framdrift. Vi vill att du i din roll aktivt bidrar till att vår arbetsmiljö ska förbli branschens bästa och säkraste. Säkerheten kommer alltid först inom Vattenfall Services. 


Övrig information

Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryterande chef Anders Edberg, 070-328 41 46. Vid frågor om själva rekryteringsprocessen, kontakta Rekryterare Eskil Höglund, eskil.hoeglund@vattenfall.com.
 
Fackliga representanter för denna tjänst är Anders Sundqvist Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.
 
Låter det här som en tjänst för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 27:e januari 2022. Då vi tillämpar löpande urval kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag.
 


Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Denna tjänst är säkerhetsklassad, säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
 


Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
 


Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt över 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer på www.vattenfallservices.se
 


Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!
 


Följ oss gärna!Linkedin: Vattenfall Services Nordic AB

Instagram: vattenfallservices

#LI-SE

Dela detta jobb

Projektledare - Vattenfall Services, Järfälla

Vattenfall AB