teknikjobb.se

Projektledare-Vattenfall Services (Göteborg)

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-11-28

Ansök nu

Projektledare-Vattenfall Services (Göteborg)


Vattenfall Services företagskultur präglas av en säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är ledord. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.
 Stationer Göteborg söker Projektledare. Vill du ha variation, frihet under ansvar och goda utvecklingsmöjligheter? Tilltalas du av ett fritt jobb med helhetsansvar i en roll som projektledare? Då kan det här vara en tjänst för dig! 


Din roll som projektledare.

Vi erbjuder ett spännande och ansvarsfullt arbete som projektledare för felavhjälpning, projekt och underhåll inom spänningsintervallet 0,4-400kV. Du är en ansvarstagande ledare som har ett stort engagemang för dina uppdrag. Det är viktigt att du har lätt för att ta initiativ och samarbeta med kollegor och kunder. Med ett gott entreprenörskap tar du stort ansvar när det gäller kvalité, leverans och säkerhet.
 


De huvudsakliga arbetsuppgifterna.

• Arbete med avtal, beställningar, uppdrag/projekt, tidplaner och effektiv resursanvändning

• Avbrottsplanering och riskhantering (Risk-P)

• Ärenderapportering, före, under och efter avslutat arbete

• Uppföljning av utfört arbete och ständiga förbättringar

• Inköp av tjänster och material

• Ekonomisk uppföljning och fakturering

• Kundansvarig
 


Dina personliga egenskaper.

För att trivas tillsammans med oss är det viktigt att du ser fördelarna med teamwork och vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Att arbeta som projektledare på Vattenfall Services innebär frihet under ansvar och ställer krav på personligt engagemang och att du trivs i en utåtriktad position där kundrelationer tillhör vardagen. Du har ett strukturerat och effektivt arbetssätt.
 


Dina kvalifikationer:

• Teknisk utbildning, som lägst på gymnasienivå och gärna inom elkraft

• Flera års arbetslivserfarenhet av projektledning

• Stor vana att affärsmässigt driva projekt

• Erfarenhet av att arbetsleda tekniker och underleverantörer för att skapa nytta för kund

• Van IT användare

• Strukturerad och mycket god administrativ förmåga

• Erfarenhet från entreprenadbranschen och arbete med likriktarstationer är meriterande

• Körkort för bil (B)
  


Mer information

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Kristoffer Petersson, 070 258 76 49. För mer information kring rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare kontakta rekryterare Teri-Anne Brink, teri-anne.brink@vattenfall.comFackliga representanter för denna tjänst är Anders Sundqvist Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.
 


Placeringsort: GöteborgKänns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan (CV och ett personligt brev) senast den 10:e oktober 2021! Inga ansökningar tas emot via mail.
 


Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.
 


Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.
 


Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 10:e oktober 2021!
 


Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se 
Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!


 
Följ oss gärna!
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – Vattenfallservices

Dela detta jobb

Projektledare-Vattenfall Services (Göteborg)

Vattenfall AB