teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Projektledare - Vattenfall Services

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-18

Ansök nu

Projektledare - Vattenfall Services


Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.
 
Vill du vara en del av Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi- och elkraftsområdet? Vi söker nu projektledare till vår etablering i Mora, Dala-Järna eller Idre.
 
Hos oss på Vattenfall finns det stora möjligheter för dig som projektledare att bygga och bredda din kompetens. Din arbetsinsats bidrar till att säkerställa eldistributionen i samhället. För oss är lagarbete en självklarhet samtidigt som du styr din egen planering under eget ansvar. Detta är en bred tjänst med en varierande vardag där du får många kontaktytor som ger variation och omväxling i din vardag. Kontorsarbete och administration/uppföljning i olika system varvas med besök i fält.

Din roll som projektledare

Vi erbjuder ett spännande och ansvarsfullt arbete för projekt inom spänningsintervallet 0,4-24 kV. Du ansvarar för projekt från det att beställning kommer in, tills dess att det är slutfakturerat och överlämnat till kund. Detta i linje med gällande avtal, lagar och regler. Du arbetsleder tekniker och underentreprenörer, har kontakt med kunder samt ansvarar för arbetsmiljö, hantering av budget, tidsplaner och uppföljning.
 
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

• Ansvar för projektets planering, genomförande och ekonomi

• Inköp och beställning av entreprenörer, tjänster och material

• Vara vår representant på byggmöten och i förhandlingar

• Ekonomisk och teknisk uppföljning

• Säkerställa att Vattenfalls marknadsledande miljö- och arbetsmiljörutiner följs
 
Dina kvalifikationer som projektledare

Vi söker dig som har

• Arbetslivserfarenhet från energibranschen, företrädelsevis som tekniker eller projektledare

• God datorvana och administrativ förmåga då du kommer att arbeta i olika data- och ärendehanteringssystem

• Körkort B eftersom det är stora geografiska områden du kommer att arbeta inom
 
Har du gymnasiekompetens inriktning el, eller motsvarande kunskaper samt kännedom om de produkter vi använder kan det vara meriterande. Även utbildning inom EBR, ESA och BAS-P/BAS-U kan vara meriterande. I den här tjänsten behöver du kunna uttrycka dig obehindrat på svenska i såväl tal som skrift. 
Som person är du en ansvarstagande ledare som har ett stort engagemang för dina uppdrag. Det är viktigt att du har lätt för att ta initiativ och samarbeta med kollegor och kunder. Du motiveras av att erbjuda service och kvalitet, du agerar affärsmässigt med ett gott entreprenörskap och du tar stort ansvar när det gäller kvalitet och framdrift.
 
Placeringsort

Mora, Dala-Järna eller Idre
 
Mer information

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Dennis Berg, 072 – 453 62 60.

För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Natasha Velevska, 073 – 801 45 80.
 
Fackliga representanter för denna tjänst är Anders Sundqvist Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.
 
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
 
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig?

Vi ser fram emot din ansökan senast 23 januari 2022!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer på https://www.vattenfall.se/services/

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – vattenfallservices

Dela detta jobb

Projektledare - Vattenfall Services

Vattenfall AB