teknikjobb.se

Projektledare – Vattenfall Services

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-29

Ansök nu

Projektledare – Vattenfall Services

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Vill du vara med och utveckla våra kunders elanläggningar? Vi behöver nu förstärka vårt team med en Projektledare.

Din roll som Projektledare

Vi erbjuder ett spännande och ansvarsfullt arbete där du leder medarbetarna i det dagliga arbetet för att på bästa sätt leverera professionella underhållstjänster i våra kunders elanläggningar. Som projektledare ansvarar du för planering och genomförande av våra underhållsprojekt så att dessa levereras till rätt kostnad, tid och kvalité i enlighet med våra kundavtal. Underhållsprojekten består av ett flertal uppdrag i varierande omfattning som vardera kan pågå i allt från någon timme till flera månader. Uppdragen avser förebyggande och felavhjälpande underhåll av apparater och komponenter samt mindre byggprojekt i våra kunders elanläggningar som omfattar spänningsintervallet 0,4-400 kV.

Dina kvalifikationer som Projektledare

• Kunskaper förvärvade från arbete med elanläggningar, produktionsanläggningar eller liknande kan vara meriterande. För den här tjänsten lägger vi stor vikt vid att hitta rätt person så tidigare erfarenhet är inget krav

• Goda kunskaper i Office-paketet och van datoranvändare

• Goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift

• B-körkort är ett krav

• Vi uppskattar om du har genomgått branschspecifika utbildningar såsom ESA 14 och BAS-P/U

För att lyckas i din roll som projektledare är du strukturerad, ansvarstagande och har hög social kompetens. Du drivs av att arbeta mål- och resultatinriktat, har lätt för att ta initiativ och samarbeta med kollegor och kunder. Du agerar affärsmässigt med ett gott entreprenörskap och har samtidigt ett högt säkerhetstänk.

Mer information

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Robert Malmgren, tfn 076-115 38 76. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Johanna Marklund, tfn 070-307 84 82, johanna.marklund@vattenfall.com

Fackliga representanter för denna tjänst är Marie Gelin Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Placeringsort: Flexibel. Västerås eller Avesta. Ange önskad placeringsort i din ansökan.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Så här ansöker du

Förbered ett CV och ett personligt brev; i ditt CV är det viktigt att det tydligt framgår bostadsort, utbildning och relevanta erfarenheter. Ange önskad placeringsort i din ansökan. Inga ansökningar tas emot via mail. Intervjuer hålls i början av oktober på vår etablering i Västerås.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 29 september 2019!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se 

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats! 

Följ oss gärna

Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – Vattenfallservices

Dela detta jobb

Projektledare – Vattenfall Services

Vattenfall AB