teknikjobb.se

Projektledare - Vattenfall Services

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2019-04-07

Ansök nu

Projektledare - Vattenfall Services

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Nu söker vi en projektledare antingen till lokalnät eller till optoverksamhet, med placering i Skellefteå, Luleå eller Boden.

Din roll som projektledare
Vi erbjuder ett spännande och ansvarsfullt arbete som projektledare inom spänningsintervallet 0,4- 10-, 20 kV.
Som projektledare leder du medarbetare och underentreprenörer och ansvarar för projektet från start till mål så att resultatet levereras enligt överenskommelse och avtal. Projekten kan variera från någon timme till flera månader. I arbetsuppgifterna ingår att begära avbrott, ordna utrustning, materialbeställningar samt utse lämpliga resurser inklusive underentreprenörer; alltid med säkerhet, miljö och ekonomi i åtanke. Du har ett brett ansvar, det ingår även kundkontakter och hantering av budget, tidplaner och uppföljning.
Våra kunder är nätägare i Norrbotten och Västerbotten och arbetet är riktat främst mot lokalnät men även viss optoverksamhet kan förekomma.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som vill ha ett utvecklande arbete med kunden i fokus där du leder och planerar vår projektverksamhet. Beroende på din bakgrund kommer du arbeta antingen mot lokalnät eller mot optoverksamhet.

Du har i grunden teknisk elutbildning på gymnasienivå eller motsvarande erfarenheter, alternativt erfarenheter från optoverksamhet. Eftergymnasial utbildning är meriterande. Vi ser gärna att du har arbetat som underhålls- och/eller projektledare inom entreprenadbranschen.

Du är en ansvarstagande ledare som har ett stort engagemang för dina uppdrag. Det är viktigt att du har lätt för att ta initiativ och samarbeta med kollegor och kunder. Du motiveras av att erbjuda service och kvalitet, du agerar affärsmässigt med ett gott entreprenörskap och du tar stort ansvar när det gäller kvalité och framdrift. För att trivas tillsammans med oss är det är viktigt att du tycker om teamwork i en kund- och resultatorienterad verksamhet. Vi vill att du i din roll aktivt bidrar till att vår arbetsmiljö ska förbli branschens bästa och säkraste. Säkerheten är alltid nummer ett inom Vattenfall Services.

Information
Placeringsort är Skellefteå, Luleå eller Boden. Resor ingår i tjänsten.

Frågor
Rekryterande chef Stig-Olov Björnemark, tfn 070-310 28 49
Rekryterare Jenny Lundberg, tfn 076-140 57 73

Fackliga representanter
Sven Johannesson, Unionen, Leif Karlsson, SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping), Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 1 800 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices

Dela detta jobb

Projektledare - Vattenfall Services

Vattenfall AB