teknikjobb.se

Projektledare - Vattenfall Eldistribution AB

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Projektledare - Vattenfall Eldistribution AB

En spännande vardag – för en fossilfri framtid. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät. Vår målsättning är att Vattenfalls kunder inom en generation ska kunna leva ett mer klimatsmart liv, fritt från fossila bränslen. Som Projektledare hos oss får du en möjlighet att vara med på vår resa att nå dit. 
 
Har du jobbat som projektledare tidigare i mer än 1 år, utbildning inom elkraft eller annan teknisk erfarenhet och vill göra skillnad med ditt dagliga arbete? Då är detta jobbet för dig! Vi erbjuder ett spännande arbete på en dynamisk och inspirerande arbetsplats med kompetenta och prestigelösa kollegor. Du kommer dagligen att utmanas i spännande och komplexa frågeställningar, allt för att tillsammans möjliggöra en fossilfri framtid!
 
Du kommer att
Ditt huvudsakliga uppdrag innebär att leda investeringsprojekt för våra ledningsprojekt i regionnätet. Där du som projektledare kommer ansvarar för att planera och driva dessa projekt i mål till rätt kostnad, kvalitet och tid. Ditt främsta ansvar omfattar följande delar:
•    Du har ansvar för ett större antal projekt som genomförs i olika tidsperspektiv
•    Du leder en större projektgrupp bestående av olika funktioner och vars sammansättning växlar över tid
•    En viktig uppgift är att skapa och upprätthålla såväl externa som interna relationer. Med avseende att bland annat teckna avtal, upphandla entreprenader, löpande kontakter med kunder, konsulter och myndigheter samt att internt samverka med övriga funktioner inom bolaget
 
Vi söker dig som
•    Har relevant högskole-/universitetsutbildning eller gymnasieutbildning, gärna inom elkraft
•    Har minst 1 års erfarenhet av projektledning
 
För att lyckas i rollen är du som person affärsmässig, resultatfokuserad och har lätt för att fatta beslut. Vidare har du en hög servicekänsla och tycker om att samarbeta med andra för att nå en gemensam målsättning. Du är tydlig i din kommunikation, i tal och skrift, både på svenska och engelska. Har du dessa egenskaper kommer du bli en uppskattad kollega i vårt team inom projektverksamheten.
 
Det är meriterande om du
•    Har en teknisk bakgrund, gärna inom ledningsbyggnation
•    Har kunskap av entreprenadjuridik
•    Har erfarenhet av upphandling och förhandling
 
Vi erbjuder
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle så erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. Med vår karriär- och utvecklingsmodell vill vi skapa tydlighet i vilka möjligheter du har att utvecklas i den inriktning du vill. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. Vi är övertygade om att mångfald och inkludering leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang och vi strävar efter att representera mångfalden bland våra kunder och samhället vi verkar i.
 
Läs mer om oss på: www.vattenfalleldistribution.se  
 
Övrig information
Rekryterande chef: Örjan Björkman 070 689 02 06
Rekryterare: Matilda Karlsson, 070 235 28 58
 
Fackliga representanter för denna tjänst är Eva Jirhem, Ledarna, Johan Tezelson, Akademikerna, Daniel Nilsson, Unionen, Erik Wennström, SEKO. Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00.
 
Befattning: Projektledare
Placeringsort: Solna, Stockholm
 
Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan!
 
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.
 

Dela detta jobb

Projektledare - Vattenfall Eldistribution AB

Vattenfall AB