teknikjobb.se

Projektledare Västsvenska paketet

Företag Göteborg Energi
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-27

Ansök nu

Projektledare Västsvenska paketet

Projektledare Västsvenska paketet

Drivs du av ansvarstagande och vill du vara med och utveckla Göteborg stads infrastruktur och bidra i arbetet för ett hållbart samhälle?

Vi behöver förstärka vårt team för våra infrastrukturprojekt med fler vassa projektledare och söker dig som vill vara med och jobba för ett hållbart samhälle genom att projektleda byggnationer av fjärrvärme, fjärrkyla, gas och signalkabel i en starkt växande Göteborgsregion.

Tjänsten:

Vi erbjuder dig en bred roll med mycket ansvar och flera kontaktytor. I rollen som projektledare blir du Göteborg Energis ansvariga kontaktperson i projektet västsvenska paketet. Detta innebär tät kontakt med trafikverket, trafikkontoret samt övriga inblandande parter. Tjänsten innebär att du arbetar med att projektleda byggnation av infrastrukturprojekt avseende fjärrvärme, fjärrkyla, gas och signalkabel tillsammans med dina kollegor.
Som projektledare har du fullt ansvar för att leda och säkerställa leverans av de projekt du tilldelats och du rapporterar till din närmaste chef. Projekten som genomförs är av olika karaktär, exempelvis nyanslutning hos kund avseende fjärrvärme/fjärrkyla och gas eller reinvestering av befintlig infrastruktur.

Vad innebär arbetet?
Vi söker dig som vill ha ett självständigt och utvecklande arbete där du leder och planerar dina projekt samt blir totalansvarig för Göteborg Energis fjärrvärme, fjärrkyla, gas och nät i projektet västsvensk paketet. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att:

  • Ansvara för att ta fram kalkyler för byggnation.
  • Ansvara och säkerställa      att leverera projekt enligt uppdrags- och projektbeskrivning.
  • Ansvara för projektets      ekonomi, inklusive budgetansvar för projekten.
  • Ansvara för      projektets genomförande; kvalitet, miljö, tidplan, arbetsmiljö      och slutdokumentation.
  • Leda projektering och      entreprenad.
  • Säkerställa nöjd kund      under projektet.

Profil

Du har ett positivt och coachande förhållningssätt och ser möjligheter, samtidigt som du är resultat- och lösningsorienterad med förmåga att driva ditt arbete framåt på ett affärsmässigt, kundorienterat och självständigt sätt.

Då rollen innebär mycket ansvar och flera kontaktytor ser vi gärna att du är en person som trivs i flera typer av forum, du är lyhörd och duktig på att kommunicera. Rollen är kompetensmässigt bred och ställer stora krav på god samarbetsförmåga och förmåga att leda, motivera och engagera människor varför du är duktig på att löpande kommunicera tydligt med entreprenörer, kunder och kollegor. Vi tror att du som person är strukturerad, samarbetar väl, har ett gott omdöme och handlar i enlighet med mål och riktlinjer och vill bidra till utveckling av avdelningen. Vidare har du ett stort personligt engagemang, vilja till personligt ansvar, du är kompetent och förtroendeskapande med god samarbetsförmåga. Vi sätter stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som vill göra skillnad!

För rollen krävs en relevant högskoleutbildning (Civil- eller högskoleingenjörsutbildning med inriktning mot energi, bygg, väg & vatten eller liknande) alternativt motsvarande förvärvad kompetens. Vi tror att du har ett par års erfarenhet från energibranschen eller liknande.

Meriterande:
Goda kontakter inom Göteborg Stad samt erfarenhet från kompletta logistikprojekt. Erfarenhet från entreprenader, ledningsbyggnation, projektledning, entreprenadjuridik eller likvärdigt är meriterande. Vi värdesätter ekonomiska kunskaper för att kunna göra investeringsbedömningar och projektkalkyler. I stora projekt arbetar du i en övergripande roll där du också skall ha förmågan att gå ner på djupet inom ditt kompetensområde för att säkerställa kvalitet.

En förutsättning för anställning är godkänd registerkontroll samt B-körkort.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Enheten Projekt Byggnation har uppdraget att projektleda infrastrukturprojekt avseende av fjärrvärme, kyla, gas och signalkabel samt i förekommande fall centraler. Enheten tar även fram kalkyler på förfrågningar från kund, utför förstudier, inventering av sekundärnät, m.m. Utöver dessa uppdrag bidrar projektledarna i stor utsträckning i arbetet med att ta fram underlag för upphandling av entreprenader och teknikutvecklingsgrupper.

Göteborg Energi präglas av öppenhet och respekt för olikheter men också goda värderingar, hög miljömedvetenhet och stark vilja att lyckas. Vi arbetar för en jämn fördelning av kvinnor och män och ser gärna en spridning i etnisk och kulturell bakgrund hos personalen. Vi är övertygade om att mångfald leder till utveckling.

Låter det här som en intressant tjänst för dig? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Arbetsplats/placeringsort:
Göteborg

Anställningstyp:
Tillsvidareanställning

Sista ansökningsdag:
2019-10-27

Kontaktpersoner
Menka Cvetkovska, avdelningschef
tfn: 031-626961
mob: 0707626961

SACO Maria Andersson Iseppi, ordförande
tfn: 031-626408

Vision Ulf Berndtsson, ordförande
tfn: 031-626100

Dela detta jobb

Projektledare Västsvenska paketet

Göteborg Energi