teknikjobb.se

Projektledare - utredning

Stockholm Vatten och Avfall satsar stort på Stockholms framtida vattenförsörjning (SFV) och man bygger nu ut vattenverken med miljö och hållbarhet i fokus. En väl fungerande dricksvattenproduktion som kan möta framtidens krav är en förutsättning för stadens tillväxt.

Vi behöver nu stärka upp med projektledare för utredningar för våra vattenverk inför kommande investeringar.

Arbetsuppgifter och utmaningar

Som projektledare arbetar du med tekniska utredningar inför om- och nybyggnationer på Norsborg och Lovö vattenverk. I samarbete med dina kollegor och våra interna beställare planerar och strukturerar du projekten och driver dem framåt med hjälp av interna resurser och konsulter. Vi lägger stort fokus på hållbarhet- och arbetsmiljöfrågor, kvalitetsplaner, riskanalyser, anläggnings-dokumentation och välplanerade driftsättningar. Vi arbetar enligt vår gemensamma projektprocess som innehåller faserna initiera, utreda, planera, genomföra, överlämning och effektuppföljning. I din roll ansvarar du för att ta fram utredningsunderlag i rätt omfattning utifrån utredningsbeställning för att sedan lämna över till projektorganisationen inför genomförandet.

I dina arbetsuppgifter ingår även att genomföra mindre processnära investeringsprojekt inom avdelningen, omvärldsbevaka samt att vara ett tekniskt stöd till avdelningens samtliga enheter.

Din profil

Som person gillar du komplexa projekt och du har ett stort tekniskt intresse. Du är bra på att planera och strukturera och du tycker om att arbeta tillsammans med andra. Du är självgående, initiativtagande, kommunikativ och en relationsskapare. Du har en god förmåga att hantera beslutsprocessen - mot projekt, intressenter, styrgrupp och linjen på ett affärsmässigt sätt. För att lyckas i rollen krävs att du har ett driv att leda och samverka med andra samt att du har en relevant ingenjörsutbildning och gärna flerårig erfarenhet inom vattenverk eller liknande processindustri. För denna tjänst gäller att du ska ha minst 1-3 års erfarenhet av projektledning. Du behöver ha grundläggande kunskaper i AUTOCAD och MS Project.

Vi ser gärna att du har en bakgrund inom något eller några av områdena maskin, bygg/anläggning, process, brand, risk/CE då utredningarna allt som oftast är multidisciplinära. Det är meriterande ifall du har kännedom om AMA, AB, ABT och ABK samt om du har arbetat med BIM och objektsorienterad information. Du har goda kunskaper i svenska, såväl muntligt som skriftligt och du skriver rapporter och underlag på ett strukturerat och lättbegripligt sätt samt kan samverka och kommunicera obehindrat med olika yrkesgrupper. Eftersom man i denna roll behöver förflytta sig mellan våra anläggningar är B-körkort ett krav.

Mer om oss

Vi är en lärande organisation med mycket erfarenhet och kunskap till ditt stöd. Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande jobb med intressanta arbetsuppgifter, duktiga kollegor och ett mycket bra arbetsklimat. Dessutom erbjuder vi goda anställningsvillkor, digitala och flexibla arbetssätt, kontinuerlig kompetensutveckling samt en rad hälsofrämjande fördelar. Läs mer om oss och träffa några av våra medarbetare på svoa.se/jobb.

Ansökan

Sök tjänsten som Projektledare Utredning Vattenproduktion senast den 30 september 2021. Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

För ytterligare information om tjänsten kontaktar du enhetschef Tomas Persson, på telefon, 08-522 138 94. Våra fackliga representanter för Kommunal, Vision och Saco når du genom att ringa till vår kundtjänst 08-522 120 00.

Vi har redan gjort vårt medieval och vill därför inte bli kontaktade av andra rekryteringssajter, annons- och mediesäljare.

Dela detta jobb

Logga
Projektledare - utredning

Stockholm vatten och avfall