teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Projektsektionen som denna tjänst avser genomför och ansvarar för anläggningsprojekt under jord i Malmberget. Vårt mål är att i samarbete med driftsorganisationen skapa driftsäkra anläggningar med god arbetsmiljö. 
Sektionen består av projektledare, byggledare samt projektkoordinator som genomför utredningar, förstudier, förprojekteringar och anläggningsprojekt.

Som projektledare leder du projekt av olika karaktär mot uppsatt mål i samarbete med din projektgrupp. Projektledaren är sammanhållande och drivande vid utredningar såsom tekniska, ekonomiska, miljömässiga förstudier som skapar förutsättningar och beslutsunderlag för den fortsatta projektprocessen, vilken består av förprojektering som steg ett och anläggning som steg två, Vi har ett enhetligt arbetssätt utifrån LKAB´s projektmodell och gällande rutiner.

Arbetstid: dagtid

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har ingenjörsexamen med teknisk- /projektinriktning eller motsvarande, och ett intresse av att vara med och utveckla våra gruvor med tillhörande anläggningar i Malmberget.
Du har erfarenhet och intresse av att leda projekt med vedertagen systematisk projektledningsmetodik. 
Du är en god analytiker samt har lätt för att se möjligheter och lösningar på de frågeställningar du ställs inför. Det är viktigt att du har goda ledaregenskaper och har förmågan att vidareutveckla individer och skapa goda relationer.

Körkort B är ett krav.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra spännande aktiviteter för vår personal.

Övrig information

För ytterligare information om tjänsten kontakta Nicklas Öderyd 0970–76 405 (Må-Fre 0730-1600).

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Projektledare till Södra Gruva

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2019-08-19

Ansök nu

Dela detta jobb