teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte drygt 16 miljarder kronor 2016 och har cirka 4 200 anställda i 13 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.

Om tjänsten

Vi söker en projektledare till Samhällsomvandlingen i Malmberget. I rollen ansvarar du för genomförande av ett projekts tidiga skeden, planering av hela projektet, samt är beställarombud för projektering och anläggande av projektet. Rollen innebär samverkan både internt inom LKAB samt externt, bland annat med Gällivare kommun, Länsstyrelsen och övriga intressenter.

Avdelningen består av 5 projektledare. Alla projektledare arbetar självständigt inom sina ansvarsområden, men stöttar även dagligen varandra i frågeställningar som behöver lösas i grupp.
Samhällsomvandlingens huvuduppdrag är att med god framförhållning säkerställa marktillgång så att LKAB:s gruvdrift och tillväxtplaner tryggas.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig med universitets-/högskoleutbildning, gärna med teknisk-, mark/miljö- eller samhällsbyggnadsinriktning alternativt motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Erfarenhet från projektledning eller andra uppdrag med ledande befattning är ett krav. Meriterande är Kunskap om genomförandeprocesser för översikts-, detaljplaner och bygglov.

Som projektledare på samhällsomvandlingen har du många kontaktytor internt och externt och det krävs att du är bra på att kommunicera, är kvalitetsmedveten, lösningsfokuserad och självgående
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Engagemang, Nytänkande och Ansvar är, oavsett befattning du söker, viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete. För vår arbetsgrupp är det viktigt att ha ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser därför fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som Du har med dig. Precis som LKAB i övrigt så eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningen.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansök senast den 2019-08-31 via lkab.com/karriar
För mer information om tjänsten kontakta Avdelningschef Peter Segerstedt, tel: 0970-768 37 mail: peter.segerstedt@lkab.com.

Fackliga kontaktpersoner:
Unionen Södra - Per Ola Eriksson, 0920-38076
SACO-klubben Södra - Annika Taavoniku, 0970-79532
Ledarna Södra - Stefan Tallfjärd, 0970-79561

Projektledare till Samhällsomvandlingen i Malmberget

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-31

Ansök nu

Dela detta jobb