teknikjobb.se

logga

Projektledare till Purac AB i Kalmar

Ansök nu

Projektledare till Purac AB i Kalmar

Vi erbjuder Dig en intressant och utvecklande tjänst i ett ledande företag inom vattenrening, behandling av biologiskt avfall och miljöteknik. Du kommer bli en del i ett av Skandinaviens mest framgångsrika företag i sin bransch.

Rent vatten, porlande friskt ur kranen - klimatsmart och hälsosamt! Ett vattenverk eller reningsverk är en viktig infrastruktursatsning som säkerställer vår viktigaste naturtillgång – rent vatten. Biogas är ett förnybart bränsle och en viktig pusselbit i den globala omställningen till en hållbar och klimatneutral energiförsörjning. Puracs lösningar inom vattenrening, avlopp och biogas designas med hjälp av de senaste IT-verktygen, metoderna, teknikerna och möter en stor efterfrågan globalt. Hos oss blir du en viktig del i att bygga något som gör skillnad, du är med och skapar något som är av stort värde för vår kund och för samhället.

Din roll

Till vårt lokalkontor i Kalmar söker vi nu en duktig projektledare med ansvar att sälja in och driva VA-entreprenader inom kommun och industri. Puracs regionverksamhet är inriktad mot införsäljning, anbudsarbete, projektledning av projekt kopplade till ramavtal, utförandeentreprenader samt mindre totalentreprenader. Ett typiskt projekt för regionsverksamheten kan exempelvis vara en ombyggnation inne på ett vatten-, avloppsverk eller en pumpstation. Större projekt/totalentreprenader projektleds oftast av vår projektorganisation på huvudkontoret i Lund. Projektgruppen på kontoret i Kalmar täcker stora delar av Sverige, exklusive storstadsregionerna (Stockholm, Skåne, Göteborg).

Du ges möjlighet att tillträda en bred roll och verka i nära samarbete med Regionchefen. Som vår nya Projektledare kommer du dels stötta Regionchefen i arbetet med större anbud och entreprenader, dels driva mindre entreprenader på egen hand. Vi har goda möjligheter att anpassa rollen utifrån dina tidigare erfarenheter och din kunskapsnivå. Som Projektledare på ett utav Puracs regionkontor är du delaktig i projektens alla steg; från försäljning, anbud/kalkyl, inköp, projektets genomförande och driftsättning till överlämning av färdig anläggning.

Tjänsten är placerad vid vårt regionkontor i Kalmar. Då regionkontoret i Kalmar täcker stora delar av Sverige innefattar rollen en del resande i tjänst, uppskattningsvis 4-6 resdagar/övernattningar per månad. Du rapporterar direkt till Regionchef Övriga Sverige, som likt du är placerad vid kontoret i Kalmar.

Din bakgrund

Du är en duktig och tydlig kommunikatör och har lätt för att etablera relationer som bygger på förtroende. I din roll som Projektledare arbetar du med stora externa kontaktytor i form av beställare, potentiella kunder, leverantörer och underentreprenörer såväl som med interna utbyten med projektorganisationen och kolleger ute i regionerna eller på huvudkontoret i Lund. Ditt intresse för affärer, försäljning och kunden i kombination med din starka motor, din förmåga att planera och skapa struktur är det som driver dig och dina projekt framåt. Arbetet är väldigt fritt därför behöver du kunna planera din tid och drivas av att slutföra uppgifter på det sätt som kunden önskar.

Vi söker dig som har god erfarenhet av att arbeta i projekt, med entreprenader och en bakgrund inom VA-branschen, processindustri eller liknande verksamhet kopplad till vattenrening. Du har en relevant teknisk utbildning på högskolenivå eller på annat sätt förvärvat likvärdig kunskap. Du har erfarenhet av projektledning och god vana av arbetsuppgifter som hör projektledar-rollen till, så som försäljning/kundkontakt, tidsplanering, inköp, kontakt med leverantörer och underentreprenörer samt ekonomi. Vi tror att du har erfarenhet och/eller kunskap om AB/ABT/LOU. Du hanterar svenska och engelska i tal och skrift obehindrat samt innehar körkort för personbil.

Vi erbjuder

En möjlighet att arbeta med livsnödvändig infrastruktur i en framgångsrik och privatägd svensk koncern som ligger i branschens framkant. En bred och fri roll med varierande arbetsuppgifter och en varierande vardag – som Projektledare hos oss är du involverad i projektets alla steg. Hos ges du goda möjligheter till samtidigt som du ges möjlighet att växa i ansvar i takt med kontoret.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du ansöker genom att fylla i ansökningsformuläret. Observera att vi inte tar emot ansökningar per e-post.

I denna rekrytering samarbetar vi med Roi Rekrytering. För frågor rörande rekryteringsprocessen och rollen, vänligen kontakta ansvarig Rekryterare Björn Jonasson; bjorn.jonasson@roirekrytering.se alternativt 0709–261 227.


Mer om Purac

Purac AB är en privatägd svensk koncern som erbjuder entreprenader och service för vattenrening och biogasproduktion där miljön är i fokus. Vi är ett ledande företag inom vårt område och etablerade i Skandinavien och Asien. Hittills har vi genomfört mer än 4000 entreprenader i 70 länder över hela världen. Vårt huvudkontor finns i Lund. Läs gärna mer om oss på www.purac.se

Dela detta jobb

logga
Projektledare till Purac AB i Kalmar

Roi Rekrytering Sverige AB