teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Nuvia Nordic AB är ett helägt dotterbolag till Soletanche Freyssinet som ingår i Vinci koncernen med 211 000 anställda och en omsättning överstigande 48 miljarder Euro. Nuvia erbjuder specialisttjänster inom nukleär service och underhåll, strålskydd, decommissioning , avfallshantering, produktutveckling och mycket mer.

Om tjänsten

Nuvia Nordic AB fokuserar på arbeten i svåra komplexa miljöer som till exempel inom kärnkraftsindustrin med radiologiska komplexa frågor. Grundfilosofin är att kombinera tjänst, produkt samt ingenjörskunnande för att leverera innovativa och kostnadseffektiva lösningar till våra kunder.

Aktuell tjänst kommer vara placerad inom affärsområdet Projekt och fokusera på att tillsammans med affärsområdeschefen driva och utveckla affärsområdet. Då Sverige står inför flertalet stora avvecklingsprojekt av äldre reaktorer förväntas en snabb tillväxt inom området varför tjänsten kräver ett intresse för att vara med och utveckla verksamheten.

I den här tjänsten kommer du själv att ansvara för leverans av offerter samt projekt och är delaktig i leveransen från försäljning till genomförd leverans.

Huvudkontoret ligger i Norrköping.

Plats för placering: Västkusten, Kungsbacka/Varberg

Kvalifikationer

 Vi söker nu erfarna projektledare för att arbeta med avveckling av nukleära anläggningar.

Du har en vana av specifika projekt från bygg-, rivnings-, eller kärnkraftsindustrin och att hantera specialprojekt från kalkyl till genomförande och allt däremellan. Du trivs att arbeta i mindre organisation med korta beslutsvägar och har god kunskap i gällande arbetsmiljölagstiftning med tillhörande utbildning. Arbetet sker på Site och från vårt kontor i Norrköping men du reser obehindrat inom Sverige vid behov. Du har en ingenjörsutbildning, lägst gymnasieingenjör med erfarenhet eller högskoleingenjör gärna med inriktning maskin, dock flerårig erfarenhet av projektledning.

Övrig kompetens och egenskaper som uppskattas är:

  • Beredning/planering
  • Dokumentation
  • Rivning
  • Logistik
  • Händig, arbetar gärna operativt
  • Serviceminded
  • Driven
  • Positiv
  • Lösningsorienterad

B-körkort är ett krav.

Förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du vill vara med och bygga framtidens Nuvia.

Vi ser gärna både manliga och kvinnliga sökande.

Om arbetsgivaren

Nuvia Nordic AB, helägt dotterbolag till Vinci SA, ingår i Nuvia Gruppen med cirka 2700 anställda, en årlig omsättning av cirka 360M€ samt med verksamhet i flera länder. Nuvia fokuserar på kärnkraft och radiologiska miljöer. Verksamheten består av fem affärsområden; projekt, avfall, engineering, underhåll samt stålsydd

Nuvia Nordic har kontor i Oskarshamn och Norrköping samt representation på samtliga svenska kärnkraftverk. Idag arbetar cirka 80 personer på heltid inom bolaget samt ytterligare cirka 150 personer i olika projekt.

Grundfilosofin är att kombinera tjänst, produkt samt ingenjörskunnande för att leverera innovativa och kostnadseffektiva lösningar till våra kunder. Företaget drivs som del av ett storbolag men med utpräglat entreprenörstänkande som genomsyrar organisationen och värnar småföretagstänkandet.

Läs mer här: Nuvia Group : international group, expert in nuclear technology

Hur du ansöker

I denna rekrytering samarbetar Nuvia Nordic med Telin Rekrytering & Konsult och du söker tjänsten via www.telinrekrytering.se

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR. För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår hemsida.

Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Linda Petersson på telefon 070-377 45 74 eller e-post linda@telinrekrytering.se

Välkommen med din ansökan!

Logo

Projektledare till Nuvia Nordic AB:s växande verksamhet sökes.

Ort
Utgår

2022-02-13

Ansök nu

Dela detta jobb