teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Projektledare till Norrtälje Hamn

Ort
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Projektledare till Norrtälje Hamn

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Om tjänsten

Vill du fortsätta att utvecklas?

Nu söker vi en erfaren projektledare som vill fortsätta att utveckla Projekt Norrtälje Hamn, Norrtäljes största stadsutvecklingsprojekt genom tiderna. Och samtidigt vara en viktig del i utvecklingen av vår organisation.

Välkommen till samhällsbyggnadskontoret i Norrtälje kommun, en plats för utveckling!

Arbetsbeskrivning

Rollen som projektledare innebär ett unikt helhetsperspektiv där du övergripande ansvarar för framdrift och samordning inom projektet. Du ansvarar och följer upp budget, tidplan och leveransmål. I dina uppgifter ingår dessutom att upprätta och presentera underlag för politiska beslut samt rapportera löpande till styrgrupp. Du kommer vara projektes talesperson och ha löpande kontakt med b.l.a. exploatörer, kommuninvånare, näringsliv, myndigheter och politiker. 

Du kommer tillhöra mark- och exploateringsavdelningen som består av projektledare, exploateringsingenjörer, markförvaltare och samordnare. 

Utmaningarna

Vi söker dig som tycker om spännande utmaningar och omväxlande arbetsuppgifter. 

Samhällsbyggnadskontoret står inför ett spännande förändringsarbete där du kommer vara en viktig del av att utveckla vår nya organisation.  

Kvalifikationer 

Du har högskoleutbildning inom samhällsbyggnad, lantmäteri eller annan motsvarande utbildning. Flerårig erfarenhet från kvalificerad projektledning inom större exploateringsprojekt, gärna med erfarenhet inom offentlig sektor. Du är affärsmässig och har stor vana av samverkan och förhandling.  

Vi ser att du är van vid att vara drivande och ansvara för projekten med ett sunt ledarskap och att du leder dina kollegor och konsulter med ett coachande förhållningsätt.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av fastighetsutveckling, exploatering och exploateringsekonomi, upphandling- och avtalsansvar samt genomförande. 

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och vi ser att dina styrkor är att ha helhetsperspektiv och förmåga att få projektteamet att arbeta mot gemensamma mål.

Rollen innebär många kontakter och du ska därför ha väldigt god förmåga att kommunicera och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift och ha god förmåga att samarbeta med olika aktörer och arbetsgrupper.  

Om arbetsplatsen

Vi på samhällsbyggnadskontoret har kommit långt i den digitala utvecklingen och ser oss som en förvaltning med mycket driv som byggs på engagemang och intresse från våra medarbetare.

Är du en projektledare som är drivande och tycker om att leda och samordna projektteam och att ha helhetsansvar från tidigt skede till genomförande så tror vi att du är ett fantastiskt tillskott i vår arbetsgrupp och vi ser fram emot din ansökan! 

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Anställningsform

Heltid, tillsvidare

Tillträde datum

Enligt överenskommelse

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2022-07-11

Sista ansökningsdag:

2022-08-31

Typ:

Tekniskt arbete

Tjänst:

Projektledare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

 

Dela detta jobb

logga
Projektledare till Norrtälje Hamn

Norrtälje kommun