teknikjobb.se

PROJEKTLEDARE TILL MIDROC MILJÖTEKNIK AB

Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-31

Ansök nu

PROJEKTLEDARE TILL MIDROC MILJÖTEKNIK AB

KundlogotypProjektledare till Midroc Miljöteknik AB

Sökord: projektledare, platschef, byggnadsingenjör, anläggning, betong, mark, sanering, miljö

På uppdrag av Midroc Miljöteknik AB söker Isaksson Rekrytering & Bemanning en Projektledare med erfarenhet från bygg- anläggningsprojekt. Vi söker Dig som brinner för komplexa tekniska projekt och vars stora intresse är problemlösning. Är du den vi söker? 

VI ERBJUDER
Midroc Miljöteknik AB är ett företag i framkant som ger dig möjlighet att utvecklas. Just nu befinner vi oss i en positiv spiral vilket gör att vi söker förstärkning till vårt team med kontor i Solna och Loudden. Vi söker idag en Projektledare till vår entreprenadverksamhet som kommer att ansvara för rivning och sanering av oljehamnen på Loudden. På Midroc Miljöteknik AB finns det många utvecklingsmöjligheter och vi är stolta över våra utbildningsmöjligheter via Midroc Business School.

OM TJÄNSTEN
Rollen innebär bland annat att ha det yttersta ansvaret för projekten och arbetsuppgifter som ingår är bland annat:

  •       Ekonomiskt ansvar
  •       Räkna på arbeten
  •       Anbudsarbete
  •       Leda projekt
  •       Uppföljning i projekten

Vidare innebär tjänsten att ha ett nära samarbete med kund och bygga nya kundrelationer. Personalansvar ingår i denna roll.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig med erfarenhet från bygg- anläggningsbranschen och som har flera års erfarenhet av rollen som platschef/projektledare/arbetsledare inom bygg- anläggningsbranschen eller snarlikt verksamhetsområde. Vi tror att du är en person med hög social kompetens och affärssinne då rollen delvis innebär att knyta nya kontakter/kunder.

Som person är du flexibel, innehar god samarbetsförmåga och en ”doer”. Arbetet är omväxlande med dagar som inte liknar varandra vilket gör att du ska kunna hantera stressfyllda situationer på ett bra sätt. Meriterande är att du har erfarenhet av mark- och schaktarbeten. Att du har Bas U/P och entreprenadjuridik ser vi som en självklarhet.

ANSÖKAN 
I denna rekrytering samarbetar Midroc Miljöteknik AB med Isaksson Rekrytering & Bemanning. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

För frågor kring tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare Jonas Bessing 0736-26 47 50.

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering och Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Almega-Bemanningsbolagen-Svenskt Näringsliv. Vi är medlemmar i Sveriges byggindustrier.

Dela detta jobb

PROJEKTLEDARE TILL MIDROC MILJÖTEKNIK AB

Isaksson Rekrytering & Bemanning