teknikjobb.se

Projektledare till LKAB Mekaniska

Företag LKAB
Ort
Kategorier
Utgår

2021-01-31

Ansök nu

Projektledare till LKAB Mekaniska

Om företaget / verksamheten

LKAB Mekaniska är en av Malmfältens största mekaniska verkstäder inom stålkonstruktion och maskinbearbetning. Vi har maskiner, lokaler och kompetens att produktutveckla, konstruera och leverera allt från små komponenter till stora stålkonstruktioner. Via helhetslösningar hjälper vi kunder att öka effektiviteten och lönsamheten genom att exempelvis erbjuda underhålls- och serviceavtal. Vi arbetar även med helhetsprojekt, där vi är delaktig från projektering till fullskalig leverans av kompletta lösningar.

LKAB Mekaniska är den del av Affärsområde Specialprodukter som levererar strategiska tjänster och produkter som används inom LKAB:s kärnverksamhet – brytning och förädling av järnmalm – vilket skapar ökad konkurrenskraft för LKAB. Affärsområdets externförsäljning ökar resursnyttjandet, genererar ökade intäkter och innovation samt stärker varumärket på en internationell marknad. Närmare 700 anställda i 11 länder genererar en omsättning om ca 4,5 MDRSEK.

Om tjänsten

LKAB Mekaniska har en spännande framtid framför sig och vi genomgår en stor tillväxtfas. Vill Du vara med på den resan? Vi söker en Projektledare vars arbetsuppgifter är att planera, leda och styra projekt ända från initieringsfas till överlämnande. Du kommer att ha budgetansvar samt se till att tidplaner, riktlinjer och regler inom kvalité och arbetsmiljö följs och efterlevs. Du genomför och utvecklar projekt utifrån kundens behov och implementerar LKAB Mekaniskas helhetslösning, hela vägen. Stationeringsort är Kiruna.

Dina kvalifikationer

Stor vikt läggs vid dig som person och dina personliga egenskaper, du är engagerad, affärsmässig och har ett strukturerat arbetssätt. Att planera och dokumentera faller sig naturligt för dig, likaväl som att kommunicera obehindrat på både svenska och engelska på ett öppet och förtroendefullt sätt. Då våra uppdrag och vår verksamhet inte är statisk är det viktigt att du trivs i en föränderlig miljö och kan jobba självständigt. Vi tror att en framgångsrik kandidat har erfarenhet av projektledning och en Teknisk högskoleutbildning i grunden, alternativt annan utbildning kompletterad med branscherfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Goda kunskaper i Officepaketet är ett krav och B-körkort krävs i tjänsten. Det är ett plus om du har erfarenhet av att kalkylera på anbud och offerera till kund samt en förståelse för konstruktion och ritningsläsning.

För vår arbetsgrupp är det viktigt med ett inkluderande klimat där alla känner sig välkomna och vi ser därför fram emot de nya tankar, idéer och synsätt som Du har med dig. Då vi precis som LKAB i övrigt eftersträvar mångfald och en jämnare könsfördelning ser vi gärna fler kvinnliga sökanden.

Vi erbjuder

Vi kan erbjuda möjligheten att utvecklas och växa i det lilla företagets arbetssätt och storföretagets möjligheter. Vi erbjuder del i koncernens belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter inom Kiruna stad samt andra aktiviteter inom LKAB:s föreningar inom ex friluftsliv eller konst.

Övrig information

För mer information om tjänsten kontakta Gruppchef Tor Strålberg: +4673-807 52 60, tor.stralberg@lkab.com. Vill du veta mer om rekryteringsprocessen kontakta HR Business Partner Joakim Särkijärvi: joakim.sarkijarvi@lkab.com

Välkommen in med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast 2021-01-31. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Fackliga företrädare: Sakari Alanko, Unionen: 0980-725 08
Ingegerd Kyrö, Ledarna: 0980-710 50
Akademikerföreningen Kiruna/Svappavaara: Björn Åström 0980-729 03

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Projektledare till LKAB Mekaniska

LKAB