teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Projektledare till expanderande EBAB Byggservice i Örebro

Ansök nu

Projektledare till expanderande EBAB Byggservice i Örebro

EBAB Byggservice växer och har behov av att förstärka sin organisation i Örebro med ytterligare en projektledare. Arbetet handlar om att vårda befintliga kunder samt bygga relationer för framtiden. Vi söker dig som vill bidra och utvecklas i det familjära företaget. Varmt välkommen med din ansökan!

EBAB är ett väletablerat byggserviceföretag inom Örebro- och Västmanlands län och ingår i koncernen Byggbetjänten AB. EBAB utför byggservice, till- och ombyggnationer i olika storlekar. Till största del är det försäkringsrelaterade uppdrag som är EBAB’s specialistområde. EBAB har idag drygt 60 anställda varav 8 projektledare samt 3 kalkylatorer som är fördelade på 3st kontor Lindesberg, Örebro samt Köping. För denna tjänst så rapporterar du till företagets arbetschef.

EBAB erbjuder dig

  • En bred roll med varierande arbetsuppgifter, där du får ta stort ansvar och kan utforma ditt arbete på egen hand
  • Seniora kollegor och bollplank
  • Ett bolag med familjär stämning och med en bra sammanhållning.
  • En viktig plats i en lyhörd ledningsgrupp där du har stort inflytande för verksamheten och dess utveckling.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom AxÖ Consulting men du kommer anställas direkt hos EBAB. (Erikssons Bygg i Mellansverige AB)

Arbetsuppgifter

I rollen som projektledare ansvarar du för ekonomi, produktionsstyrning och planering. Du kommer även styra och planera arbetet med hänsyn till kvalité, miljö, ekonomi och arbetsmiljö. Som projektledare ansvarar du för kalkylering, styrning, planering, fakturering och uppföljning av projektet som utförs i Meps och Hantverksdata/Entré, vilket är de administrativa system som företaget arbetar i. Projektledaren har personalansvar för sin grupp på 5–7 yrkesarbetare.

Här erbjuds du en roll med stor frihet under ansvar där det gemensamma målet är att säkerställa kostnadskontroll från start till mål. I denna breda och varierande roll får du möjlighet att arbeta med kundkontakt, kalkylering, problemlösning, arbetsledning och koordinering av underleverantörer.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som projektledare har du har en avslutad gymnasieexamen samt erfarenhet från bygg, VVS, el eller måleri. Du är van att driva projekt inom ROT/Byggservice, gärna som arbetsledare, projektledare eller besiktningsman. Vidare har du goda kunskaper i MS Office, främst Excel. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i system som Meps eller Hantverksdata/Entré. Du har mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt har B-körkort.

Du har ett strukturerat arbetssätt och är van att självständigt planera ditt arbete. Du har även förmågan att arbeta med flera projekt samtidigt och kan göra rätt prioriteringar i perioder av högt arbetstempo. Eftersom arbetet innebär kontakter med både interna och externa parter är det viktigt att du är förtroendeingivande och relationsskapande. Du arbetar proaktivt, är initiativrik och lösnings- och förbättringsorienterad.

Information och ansökan

Låter det här som en intressant roll? Ansök då senast 30 november 2021, eller tipsa någon du tror skulle passa ännu bättre för tjänsten!

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så vänta inte med din ansökan. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Axäng på telefonnummer 079-340 54 42 eller via mejl, linda.axang@axoconsulting.se. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i den här rekryteringen.

Om koncernen Byggbetjänten AB

Erikssons Bygg i Mellansverige AB (EBAB) ingår i en koncern som består av åtta bolag: Byggbetjänten AB, H. Einarssons Byggnads AB (HEBAB), Hyrmaskiner Lindesberg, Golv & Kakel i Mellansverige AB, Karlskoga Byggnadsplåt AB, Golvtjänst i Degerfors AB samt Gärebygg AB. I koncernen finns idag ca 145 anställda och samtliga bolag har gott renommé och är starka i sina regioner. Läs mer här: www.ebab.nu och www.byggbetjanten.se

Dela detta jobb

logga
Projektledare till expanderande EBAB Byggservice i Örebro

AxÖ Consulting