teknikjobb.se

logga

Projektledare till expanderade ByggTema

Företag AxÖ Consulting
Ort
Utgår

2021-09-26

Ansök nu

Projektledare till expanderade ByggTema

Vill du jobba som projektledare på Örebros största privata byggföretag? Lockas du av möjligheten att bli en del av ett väletablerat företag med över 100 medarbetare? ByggTema är ett nytänkande byggföretag med gott renommé som erbjuder trygghet, engagemang och hög kvalitet i utförandet. Här finner du en arbetsplats som ligger långt fram inom branschen vad gäller byggmetoder, arbetssätt, säkerhet och medarbetarnas kompetens.

Bakgrund

Efterfrågan på ByggTemas tjänster är fortsatt stor och företaget befinner sig i en expansiv fas med flera intressanta projekt i pipen. Med hjälp av AxÖ Consulting söker man därför efter en driven Projektledare med erfarenhet av byggentreprenader till kontoret i Örebro. Inom organisationen finns i dagsläget flera projektledare med varierad bakgrund och erfarenhet. Nu utökas teamet med ytterligare en kollega, välkommen med din ansökan!

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom AxÖ Consulting men du kommer anställas direkt hos ByggTema.

Arbetsuppgifter

Som projektledare är du ytterst ansvarig från idé till färdig leverans. Du samordnar arbetet i projektet och är huvudansvarig för tidsplaner och framdrift liksom ansvarar för de andra i projektorganisationen avseende arbetsmiljö och personalplanering. Samarbetsytorna är stora såväl internt som externt – som projektledare deltar du t.ex. i och i vissa fall ansvarar för byggmöten, kundmöten, projekteringsmöten, partnering-workshops samt koordinerar underentreprenörer.

Du kommer till exempel att:

 • Driva totalentreprenader och utförandeentreprenader, gärna i partneringform.

 • Genomföra inköp, upprätta kontrakt och planera leveranser.

 • Säkerställa att dokumentation och administration genomförs enligt kvalitetssystem i projektet.

 • Arbeta med projekt i storleksordningen 30-150 MSEK och ansvara för projektets ekonomi med ekonomisk uppföljning i projektets alla faser.

 • Hantera arbetet med ÄTA och dialog med projektets parter. 

 • Bygga ett bra projektteam och leda produktionsledningen i planeringen av resurser och tider.

Resor inom regionen förekommer på dagsbasis och tjänstebil ingår därför i anställningsavtalet. Rollen rapporterar till Projektchef och Entreprenadchef.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som har en eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning såsom byggingenjör, byggteknik, samhällsbyggnad etc. Alternativt har du skaffat dig motsvarande kunskap genom mångårig branscherfarenhet. Utöver detta har du jobbat minst ett par år i branschen, till exempel som entreprenadingenjör, platschef eller projektledare, och kan tillföra kompetens och erfarenhet till ByggTema.

 • Förståelse för projekt är väsentligt och vi vill därför att du har följt byggprojekt från tidigt projektutvecklingsskede till överlämning till slutkund.

 • B-körkort då dagsresor inom regionen förekommer.

 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal/skrift.

 • Vi ser gärna att du har erfarenhet av projekteringsledning.

 • Vidare har du vana av ekonomisk uppföljning och styrning samt god förmåga att planera och dokumentera.

För att lyckas i rollen är du en driven och lösningsorienterad person som gillar utmaningen i att ansvara för ett projekt från start till mål. Du är lyhörd och positiv med ett ödmjukt förhållningssätt till dina kollegor, allas bidrag är lika viktigt för att nå slutmålet. Vidare är du en god kommunikatör med förmåga till överblick och struktur. Ditt goda affärssinne och förmåga att driva projekt i hamn ser vi som en självklarhet. Rollen innebär flexibla arbetstider – ibland är dagarna längre och ibland kortare då projektens behov ofta styr din arbetsvardag.

Om ByggTema

ByggTema är entreprenörsföretaget som sedan 1990 stadigt befäst sin position på marknaden till att idag vara Örebros största byggföretag med en omsättning på ca 700 MKR. Man genomför alltifrån enkla renoveringsjobb till stora nybyggnationer i Mellansverige – ofta med Partnering som samverkansform. Arbetsglädjen och lagkänslan är stor hos de dryga 100 medarbetarna och du kan förvänta dig en företagskultur som präglas av god kommunikation och stort engagemang. ByggTema har höga ambitioner och siktet inställt på att nå 1 000 MKR i omsättning 2027 – här finns alla möjligheter att bli en del av en spännande utvecklingsresa!

Som medarbetare uppmuntras du att delta i olika aktiviteter där laganda, samarbetsförmåga och sammanhållning stärks. Bland annat har man ett eget ishockeylag och gemensam cross-fit-träning. Självklart får du friskvårdsbidrag! Hos ByggTema finner du helt enkelt en arbetsgivare som erbjuder stora utvecklingsmöjligheter, härliga kollegor och en stimulerande arbetsmiljö.

Självklart är ByggTema kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat och har siktet inställt på ytterligare certifiering bl.a. inom samverkan i affärsrelationer.

Information och ansökan

Urval och intervjuer löpande. Tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper i denna rekrytering.

Om du har några frågor eller funderingar kopplat till tjänsten är du varmt välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Oskar Bernling, oskar.bernling@axoconsulting.se tfn: 073-915 70 61. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Tjänsten är på heltid och med tillträde enligt överenskommelse.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Sysselsättningsgrad

100 %

Ort

Örebro

Län

Örebro län

Land

Sverige

Referensnummer

2021/142

Kontakt

Oskar Bernling, 073-915 70 61, se

Publicerat

2021-08-23

Sista ansökningsdag

2021-09-26

Dela detta jobb

logga
Projektledare till expanderade ByggTema

AxÖ Consulting