teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Projektledare till enheten Investeringsprojekt

Ort
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Projektledare till enheten Investeringsprojekt

Om arbetsplatsen

Enheten Investeringsprojekt inom staben för Ekonomi och styrning har som uppgift att projektleda utbyggnad av allmän plats och mark i Linköpings kommun, enligt fastställda planer för kommunens utbyggnad av nya bostads- och verksamhetsområden samt investeringar. Enheten har även till uppgift att vidareutveckla miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningens projektstyrning och projektverktyg. Enheten för investeringsprojekt får sina projekt- och utredningsuppdrag från i första hand förvaltningens mark- och exploateringsverksamhet, detaljplaneverksamhet samt stadsmiljöverksamhet. I vår grupp finns även en administratörsassistent, en projektplanerare och en controller som stödfunktion till enheten.

Nu söker vi dig som tillsammans med elva engagerade och kunniga projektledarkollegor vill bygga framtidens allmänna platser för våra medborgare. Var med och utveckla den attraktiva, spännande och hållbara staden tillsammans med oss! 

Arbetsbeskrivning

Söker du en arbetsplats där du har stora möjligheter att delta i stadens utveckling? Vill du ha en arbetsplats med hög samlad kompetens där du leder komplexa projekt och bidra till att skapa ett mer attraktvt Linköping? Då ska du söka dig till oss!

Vi erbjuder många intressanta projekt där du ges möjlighet att delta i de olika faserna i samhällsbyggnadsprocessen när vi bygger allmän plats och mark. Här kan du få arbeta med den bredd våra projekt erbjuder eller specialisera dig inom ett område just du brinner för. 

Ditt uppdrag är att projektleda utbyggnad av allmän platsmark i Linköping enligt fastställda planer för kommunens utbyggnad av nya bostads- och verksamhetsområden samt investeringar. Det innebär att du självständigt driver fullständiga projekt från att behov uppstår till att projektet är färdigställt. Nära samverkan sker med kollegorna inom förvaltningen och externa aktörer. 

Förutom att driva projekt kommer tjänsten till viss del att bestå av deltagande i verksamhetsutveckling och processarbete.

Kvalifikationer

Du som söker har minst högskoleingenjörsexamen som byggnadsingenjör eller annan utbildning arbetsgivaren bedömer likvärdig. Flerårig erfarenhet av komplexa stadsbyggnadsprojekt eller väg- och anläggningsprojekt är nödvändigt för rollen. Det är meriterande om du har arbetat i alla skeden av samhällsbyggnadsprocessen. Vi ser gärna att du har ett intresse för utveckling av projektprocessen och en vilja att leda, delta och driva det framåt.

Din svenska är god i tal och skrift då arbetet innebär att författa underlag och förmedla komplicerade budskap till andra. B-körkort är ett krav.

Som projektledare hos oss vill vi att du tar ansvar för din uppgift och strukturerar upp och driver dina processer framåt. Du prioriterar, sätter upp och följer upp projekten utifrån ekonomi, kvalitet och tid. Analysera och lösa komplicerade problem är du bra på och du arbetar mot mål och fokuserar på resultat. Det är inga problem för dig att ändra inriktning när målen ändrar sig.

Samarbete med andra människor är något du trivs med och du har förmåga att lyssna och lösa konflikter på ett smidigt sätt. Som projektledare leder, motiverar och förser du andra med befogenheter för att effektivt nå gemensamma mål. Du skapar engagemang och delaktighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Information om tjänsten

Tillträde: Enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: 100%

Antal lediga befattningar: 1 st

Ref. nr: 9351

I denna ansökan bifgoar du inget personligt brev

Dela detta jobb

Projektledare till enheten Investeringsprojekt

Linköpings kommun