teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Projektledare till Dalenbergs El & Maskinteknik AB - Skene

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-02-13

Ansök nu

Projektledare till Dalenbergs El & Maskinteknik AB - Skene


Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.
 
Dalenbergs El & Maskinteknik AB är sedan 1 juli 2018 ett helägt dotterbolag till Vattenfall Services Nordic AB, ett av Sveriges ledande företag inom underhåll och byggnation av elanläggningar. Vattenfall Services utför även drift och underhåll av kraftanläggningar för el- och värmeproduktion, genomför underhållsarbete åt industrikunder och erbjuder tjänster inom energieffektivisering, mätning och belysning. Bolagets 1 500 medarbetare finns på ett 90-tal orter i Sverige. Bland kunderna finns nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. Vattenfall Services fyra kärnvärden är säkerhet, prestation, samarbete och kundfokus.
 
Dalenbergs El & Maskinteknik AB söker en Projektledare som vill bidrag och leva efter vår visionen ”Sveriges Säkraste arbetsplats.” Våra projektledare driver sina egna projekt inom bl.a. Industri, Bygg, Laddinfrastruktur/Emobility och solscellsanläggningar. Du är även delaktiga i försäljning, främst genom att i sitt team vara delaktiga i nya anbud.

Din roll som Projektledare

Du kommer att ha arbetsuppgifter och ansvar för ekonomisk uppföljning (budget & prognos), planering, styrning och kontroll för dina projekt enligt:
 
• Ansvara för kommunikation intern och extern i företaget likaväl som mot övriga företag, myndigheter och organisationer som är berörda av projektet.

• Ansvara för projektens mål avseende utförande, tid och kostnader samt att identifierade kvalitets- och miljökrav i projekten uppfylls.

• Ta över affärsansvaret för sina projekt och upprättar ekonomisk ram

• Ansvara för inköp av material och tjänster i eget projekt

• Ser till att ekonomiska rutiner följs t.ex. fakturering och tidskrivning.

• Ansvara för att följa Dalenbergs styrande dokument samt lagkrav för kvalitet, arbetsmiljö, elsäkerhet och miljö.

• Övervaka sina projekts genomförande och kommunicerar löpande med projektmedarbetare och kund

• Ansvara för tilläggsaffärer (ÄTA) inom sina projekt.

• Avsluta sina projekt och ansvara för slutfakturering

• Sammanställa och delge erfarenheter internt Dalenbergs

• Rapportera identifierade brister och kompetensbehov till linjechef
 
För att trivas hos oss, är du dessutom en person som är strukturerad, lösningsorienterad, har en hög kommunikation förmån och gilla att arbeta i team.
 
Din kvalifikationer som Projektledare

För att lyckas i rollen ser vi att du har ett Elingenjör utbildning eller motsvarande längre arbetslivserfarenheter som elektriker. Bas-U, Bas-P och kunskap i entreprenadjuridik (AB04/ABT06) är också ett krav. Du har god datorvana (MS-Office) och talar och skriver svenska obehindrat. Goda kunskaper i engelska är meriterande.

Meriterande:

• Erfarenhet av entreprenadföretag där verksamheten drivs som projekt

• Erfarenhet av att räkna på, och lämna, anbud

• Erfarenhet som projektledare eller platschef/ledandemontör för entreprenadprojekt (AB04/ABT06) eller motsvarande typ av projekt inom tex. industri

• Erfarenhet av försäljning inom Entreprenader

• Tillverkning av avancerade apparatskåp

Placeringsort: Skene(Här är tjänsten är stationerat och ett bekvämt pendlingsavstånd till Skene är ett krav)
 
Mer information

Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Mats Clementz, Tel: 070-431 35 57 För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Teri-Anne Brink, teri-anne.brink@vattenfall.com
 
Hos Dalenbergs El & Maskinteknik AB blir du en del av vårt kompetenta team av erfarna Projektledare och Montörer. Vi erbjuder ett varierande arbete inom allt från fiber till 130 kV-kablar och utför installationer inom industri och entreprenad så väl som serviceuppdrag och installationer hos privatpersoner. Vi är idag 45 anställda placerade i Skene. För mer information om Dahlenbergs El & Maskinteknik AB, klicka här

Känns detta som ett jobb för dig?

Vi ser fram emot din ansökan senast den 23:e januari 2022. Då vi tillämpar löpande urval kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag.
 
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald.

Dela detta jobb

Projektledare till Dalenbergs El & Maskinteknik AB - Skene

Vattenfall AB