teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

PROJEKTLEDARE TILL BIOGAS SYSTEMS I SUNNE

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-05

Ansök nu

PROJEKTLEDARE TILL BIOGAS SYSTEMS I SUNNE

ARBETSUPPGIFTER
Vill du få möjlighet att leda projekt från A till Ö i ett företag som ligger helt rätt i tiden? Som värnar om miljön och strävar efter att all energi ska tas om hand. Här kommer du dessutom till ett litet företag med familjär känsla, korta beslutsvägar och stark entreprenörsanda, som befinner sig i en expansiv tillväxtfas och väntar in många stororder. Här har man högt till tag och en vilja att tillvara på allas idéer. Biogas Systems växer, bryter ny mark med nya produkter och utökar därför sitt team och söker ytterligare en projektledare. De erbjuder en utvecklande tjänst där du får möjlighet att leda ett team såsom montörer, konstruktörer och svetsare. I ditt huvudsakliga ansvar ligger att tillgodose att underentreprenörer, konsulter, material och maskiner finns på plats vid rätt tillfälle och att kommunikationen fungerar. Ett ansvarsfullt, kvalificerat och fritt arbete i ett miljöteknikföretag som är marknadsledande inom sin bransch.

PERSONLIGA EGENSKAPER & KVALIFIKATIONER
Vi tror att du som söker har en gymnasieutbildning med teknisk inriktning, alternativt att du har skaffat dig motsvarande kompetens genom arbetslivet. Vi ser gärna att du har en bakgrund från bygg och/eller anläggning/markarbete alternativt från processindustrin i en liknande roll. Viktigt för tjänsten:
 

  • Kommunikation
  • Struktur
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
  • Driftig och lösningsorienterad
  • Teknisk förståelse
  • Relationsbyggare

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som Projektledare är en direktrekrytering där du blir anställd av Biogas Systems. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Adam Fransson Mörk på via 0738-617253 eller adam.f.mork@eterni.se eller Eva-Lena Axelsson via 0738-617252 eller eva-lena.axelsson@eterni.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

PROJEKTLEDARE TILL BIOGAS SYSTEMS I SUNNE

Eterni Sweden AB