teknikjobb.se

Logo

Projektledare till arrangemangsenheten

Företag Malmö stad
Ort
Kategorier
Utgår

2018-12-16

Ansök nu

Projektledare till arrangemangsenheten

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka? 

Fastighets- och gatukontoret äger, utvecklar och förvaltar stadens mark. Tillsammans med Malmöborna och stadens näringsliv skapar vi ett gott stadsliv. 

Vi arbetar med allt från att fylla staden med evenemang till att bygga ut staden, utveckla trafiksystemen, förvalta odlingslotter och värna om våra natur- och rekreationsområden. 

Vi är omkring 450 medarbetare med vitt skilda kompetenser som samarbetar och hjälper varandra i en miljö som präglas av kunnighet, dynamik, föränderlighet och kreativitet.

ARBETSUPPGIFTER
Arrangemangsenhetens uppdrag är att fylla stadens gator, torg och parker med aktiviteter och arrangemang för Malmöbor och besökare. 

Vi arbetar både med egna- och externa arrangemang. Egna arrangemang planeras utifrån de mål förvaltningen har att arbeta mot. I externa arrangemang kan vi ha olika roller beroende på olika förutsättningar. Exempelvis att bistå med specialistkompetens inom projektledning, logistiksamordning och ekonomisk rådgivning.

Vi har som uppgift är att följa politikens mål, lyssna och samverka med medborgarna. Skapa och leverera varumärkesbyggande arrangemang. Några av de egna arrangemang som vi ansvarar för är Malmöfestivalen, Malmö Food Truck festival, nyårsfirandena samt Urban Beach. Samtidigt är vi med och samverkar i projekt så som SM-Veckan, Falafel-VM och Toughest.

I rollen som projektledare kommer du få projektleda våra arrangemang, ett arbete som bland annat innefattar förstudiearbete, planering, samordning, budgetansvar och uppföljning/utvärdering. 

Du kommer att få vara med att skapa spännande och betydelsefulla mötesplatser för Malmöborna och våra besökare. 

Vid din sida har du en enhet med kompetenta kollegor som tillsammans bidrar till en kreativ och produktiv miljö. I större projekt blir du en del i projektet och då kan arbetet liknas vid en delprojektledarroll.

KVALIFIKATIONER
Till den här tjänsten söker vi dig med erfarenhet av projektledning inom liknande arrangemang. Du har troligen arbetat minst tre år med detta på byrå eller i annan konsultverksamhet, som arrangör eller på annan offentlig förvaltning. 

Genom åren har du varit involverad i små och stora projekt med alla dess delar såsom som t.ex. planering, produktion, budget, förhandling, marknadsföring, upphandling och avtalshantering, logistik och utvärdering. Alternativt har du fördjupad specialistkompetens inom något av områdena. 

Vi jobbar i en dynamisk bransch som präglas av korta deadlines och föränderliga förutsättningar som kräver att du är stresstålig och trygg. Därför är erfarenhet av operativ projektledning av arrangemang ett krav.  Det är även ett krav att du har relevant utbildning inom projektledning eller motsvarande på eftergymnasial nivå.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att driva arrangemang i det offentliga rummet.

Vi letar efter dig som, av andra så väl som dig själv, känns igen i följande beskrivningar: 

- Ditt ledarskap är inkluderande och du inser att gruppens bästa ofta är projektets bästa. 
-  Du är utåtriktad, driven, kreativ och målmedveten.
- Du har en god förmåga att arbeta självständigt samtidigt som du bidrar med energi, entusiasm och engagemang till gruppen. 
- Att under genomförande stå inför pressade situationer som kräver snabba beslut och lösningar inget nytt för dig och inget du känner dig obekväm med. 
- Du har en öppen attityd till nya lösningar och räds inte att prova dem. 
- Vi värdesätter att du är en relationsskapande och kommunikativ person som har ett brett nätverk inom branschen.  

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

ÖVRIGT
Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. 

Arbetslivserfarenhet
 Projektledare: kultur, media, film: erfarenhet efterfrågas

Om lön
Enligt avtal.

Om anställningsvillkor
Heltid. 
Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2019-02-01 eller enligt överenskommelse.

Kontaktinformation
Kontaktpersoner
Erland Weerasinghe, Enhetschef, Telefonnummer: 040-342166
Kristoffer Åkerstedt, HR-konsult, Telefonnummer: 040-34 64 35
Fackliga kontaktpersoner
Lotta Cederfeldt, Vision, Telefonnummer: 040-34 21 48
Torbjörn Håkansson, SACO, Telefonnummer: 0733-23 66 07
Företagets adress
August Palms plats 1 Malmö
Postadress
Malmö stad, Avdelningen för offentlig miljö
August Palms plats 1
20580 Malmö

Dela detta jobb

Logo
Projektledare till arrangemangsenheten

Malmö stad