teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Projektledare Stora Projekt Syd

Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Projektledare Stora Projekt Syd

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. När du börjar arbeta hos oss kommer du till ett väletablerat företag med stark familjekänsla - med gemenskap, sammanhållning och trivsel. Vi är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för våra anställda.

Vill du bli en viktig spelare... I ett kompetent team med en bra stämning som gillar att arbeta nära uppdragsgivare i ett öppet samarbetsklimat? Region Stora Projekt Syd består av 7 kollegor, med olika geografiska placeringar inom södra Sverige. De flesta av oss är placerade på olika orter från Örebro i norr till Malmö i söder.

Arbetsuppgifter:

Som projektledare blir du en viktig del i vårt framtida arbete där du driver projekt med ledningssystemet som grund, planerar och kontrollerar projektets ekonomi samt ansvarar för bemanning och framdrift i projektet. Regionen arbetar med varierande projekt och projekt av större karaktär på olika orter runt om i södra Sverige.

Kompetens och erfarenhet:

Du drivs av att leda projekt med ansvar för medarbetare, ekonomi och kvalitet. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av projektledning eller annan ledande befattning. I tjänsten som projektledare krävs det att du är utåtriktad, har förmåga att samarbeta och skapa relationer med både externa och interna kontakter. Vi ser gärna att du är engagerad, noggrann och har en vilja att lyckas. Tidigare erfarenheter av offertarbete är meriterande men inte ett krav. Granitor Electro kommer ge dig förutsättningar att växa in i rollen genom stöttning och utbildningar i vårt sätt att arbeta. B-körkort är ett krav, då resor ingår i tjänsten.

Vi erbjuder dig:

 • En spännande miljö i ett stabilt och samtidigt expansivt företag.
 • Intressanta och varierade uppdrag.
 • Möjligheten att få arbeta med branschledande kunder.
 • Bra arbetsmiljö och ett fritt arbete under ansvar där arbetsuppgiften sätts i fokus.
 • Trevliga kollegor där vi arbetar professionellt och med att lösa projektfrågor och serviceuppdrag.
 • Vi har en bra samarbetskultur och har ett starkt närverk inom företaget, där vi alltid snabbt kan ta upp frågor internt för att driva framåt.
 • Möjligheten till personlig utveckling och karriär genom kontinuerliga medarbetarsamtal och utvecklingsplaner samt utbildningar inom Granitor business school.
 • Vi sätter våra medarbetare i centrum!

Just nu har vi projekt i Jönköping, Nässjö, Eksjö, Älmhult, Varberg och Malmö. Flera kommande intressanta projekt är i upphandlingsfas på olika orter runt om i Sverige.

Utöver ovan erbjuder vi även:

Ett stabilt bolag i utveckling och tillväxt! Förutom riktigt bra kollegor, så kommer du även få förmåner som på olika sätt bidrar till en lite bättre vardag;

 • Generöst friskvårdsbidrag och möjlighet till sjukvårdsgruppförsäkring
 • Kollektivavtalade försäkringar med goda villkor för tjänstepension.
 • Rabatter för drivmedel, hotellövernattningar, bilhyra m.m.
 • Kostnadsfri rådgivning av jurist, ekonom eller socionom/psykolog
 • Möjlighet till fortbildning och personlig utveckling inom bolaget

Placeringsort: Valfritt Granitorkontor i södra Sverige.

Intressant?

Vi ser fram emot att höra från dig! Har du frågor om tjänsten. Kontakta Region chef Stefan Svensson på 010-470 78 63.

Skicka in din ansökan via granitor.se och berätta vem du är och varför du skulle vara rätt person för oss och för uppdraget. Urval sker löpande så registrera därför din ansökan så snart som möjligt!

Granitor Electro är ett av landets ledande företag inom elinstallation. Granitor Electro-gruppen ingår i Midroc Europe som är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Vårt mål är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. Vi är 4400 medarbetare och under 2020 omsatte vi 11 miljarder kronor.

 

Dela detta jobb

logo
Projektledare Stora Projekt Syd

Granitor Electro AB