teknikjobb.se

Projektledare Station – Gotlands Elnät AB - Tomas

Ansök nu

Projektledare Station – Gotlands Elnät AB - Tomas

Här kommer du att arbeta
Vi har en gemensam vilja att påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät på Gotland. GEAB befinner sig mitt i en spännande förändringsresa där digitalisering och IT genomsyrar det mesta, här kommer du aktivt kunna påverka och bidra samtidigt som existerande lösningar med högt ställda tillgänglighetskrav skall levereras.
Vi behöver dig för att nå dit. Du kommer att arbeta på Gotlands Elnät AB

Din roll
Vi erbjuder ett framtidsyrke som är både omväxlande och fritt. Tjänsten ställer höga krav på noggrannhet och säkerhetsmedvetenhet, vi är ytterst måna om att vårt servicearbete utförs med högsta kvalitet under säkra förhållanden

Dina arbetsuppgifter

 • Du kommer att arbeta som teknisk projektledare och el konstruktör för moderniseringsprojekt på GEABs stationsutrustning för 10kV och 70kVställverk. Projekten omfattar både investering och underhåll.

 • Projektledning: Du kommer få en ledande roll som innebär samordning av tekniska krav och lösningar samt bevakning och uppföljning av projektets genomförande.

 • Elkonstruktion: Du kommer att genomföra konstruktioner som bl.a. innefattar dimensionering av kablage och utrustning, framtagande av kretsschema, förbindningstabeller, kabel – och materiallistor.

 • Upphandling: Du kommer att ta fram underlag för upphandling av material och entreprenader samt medverka i upphandlingsprocessen.

Du kommer att ingå i ett team av ca 18 medarbetare fördelat på Projektledare, Beredare och dokumentation.
För rätt person så finns möjligheter att vidareutveckla sin kompetens i något av våra många specialområden.

På GEAB går säkerheten först, vi arbetar ständigt med att förbättra arbetsmiljön. För oss är det en självklarhet att alla vill vara med och bidra till detta.

Vi söker dig som har

 • Du har minst en 3-årig gymnasieutbildning med eltekniks inriktning, alternativt KY/YH-utbildning med inriktning mot elkraft och kontrollsystem.

 • Flerårig erfarenhet som elkrafts konstruktör och/eller projektledare.

Vidare kommer stor vikt läggas på dina personliga egenskaper och erfarenheter och vi värdesätter om du är:

 • Initiativ- och handlingskraftig och alltid sätter kunden i fokus.

 • Kommunikativ, positiv och utåtriktad person med god samarbetsförmåga.

 • Har goda kunskaper i MS Office program.

 • Körkort B krävs.

Följande egenskaper är meriterande:

 • Goda kunskaper i Autocad,

 • Erfarenheter av jobb som stationselektriker.

 • Erfarenhet av ställverk, reläskydd och kontrollsystem.

 • Erfarenhet av upphandling enligt LUF(Lagen om offentlig Upphandling inom Försörjningssektorn) samt entreprenadjuridik.

Vi erbjuder
Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. På Geab jobbar olika yrkesgrupper och generationer sida vid sida. Vi utformar arbetsförhållanden och anställningsvillkor för att underlätta för medarbetare att kombinera arbete, privatliv och föräldraskap. Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Geab arbetar aktivt för att alla medarbetare ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

För att lyckas i rollen krävs att du har stark drivkraft, är engagerad och samtidigt är flexibel och lyhörd som person.

Placeringsort
Tjänsten är placerad i Visby.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef: Tomas Ahlström, 070-9651830. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare: Zanko Dasko, tfn 0702 532 896
Fackliga representanter för denna tjänst är Staffan Sundström, Ledarna, tfn 0498-28 52 64. Jeanette Regin, Unionen, tfn 0498-28 50 22 och Patrik Malmquist, SEKO, tfn 0725 756 538.

Välkommen med din ansökan
Vi ser fram emot din ansökan senast den 30 augusti 2021. I våra rekryteringsprocesser samarbetar vi med Human Resources Services inom Vattenfall. Urval och intervjuer sker efter slutdatum. Välkommen med din ansökan.

Att arbeta inom Geab innebär att arbeta med samhällsviktig infrastruktur. Därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. 

#LI-JM1

 

Dela detta jobb

Projektledare Station – Gotlands Elnät AB - Tomas

Vattenfall AB