teknikjobb.se

Vår Installationsavdelning går från klarhet till klarhet och vi behöver nu utöka med ännu en Projektledare som är vuxen uppgiften att driva, samordna och utveckla VS-installationsprojekt från projekterings- till garantifas. Du är en målmedveten fältmarskalk med översikt och kontroll på ekonomiska planer, projektekonomi och tidscheman, kontraktshandlingar, gällande lagstiftning och bestämmelser, arbetsmiljö, leverans- och kvalitetskrav och dokumentation. Bland annat. Om du är den vi söker så vet du vad ”bland annat” innebär. Du är en lagledare som är en lagspelare. Som vill utveckla dina medarbetare. Som förstår dina montörers och teknikers förutsättningar och behov. Som kan ”röra till det” på rätt sätt i alla lägen.

DU KAN MYCKET. DU VILL MER.

Vi söker dig som har minst fem års yrkeserfarenhet samt teknisk ingenjörsutbildning, högskoleingenjör eller motsvarande. Du får gärna vara en etablerad projektledare inom installationsbranschen eller närbesläktat område. God datorvana, kompetens inom företagsekonomi och kalkylering samt tidigare erfarenhet från VS är klart meriterande.

Vi ser gärna att du är god bekant med kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöledning samt lagar, normer och bestämmelser för entreprenad. Ingen är komplett, men vi ser gärna att du är strukturerad, tydlig och kommunikativ både internt och bland kunder. Du är säljinriktad och affärsmässig, nyfiken till din natur har ett starkt intresse för kombinationen av teknik, människor, ekonomi och affär. Vi erbjuder, förutom konkurrenskraftiga lönevillkor med bonusavtal, företagshälsovård, sjukvårdsförsäkring, friskvårdsbidrag - och möjlighet till tjänstebil. För du har väl B-körkort? Placeringen är i våra lokaler i Solna.

Kontakta Mikael Johansson på 070-643 91 11 eller Patrik Samson på 070 818 52 58 för mer information. Om allt känns glasklart, skicka in din ansökan. Gärna nu.

VI HAR RIKTIGT BRA FÖRMÅNER

  • Fantastiska kollegor

  • Härliga kontor

  • 5 veckors semester

  • Utvecklande miljö

  • Årliga fester

  • Utbildningar och event

Vi?

På Samsons Rör har vi tillit till varandra. Det förutsätter yrkesstolthet och kunskap, ärlighet, personlighet och “likeability”. Samsons rör är ett ekonomiskt starkt företag som verkat i Storstockholm i 25 år. Vi erbjuder kvalitetssäkrad och problemfri VS-installation, rörservice och högtrycksspolning till professionella och privata beställare. Samsons rör är kända för sitt personliga engagemang och sina kvalificerade medarbetare som håller vad de lovar i både leverans och tid. Vi rör till det åt marknadens nöjdaste kunder, det är troligtvis därför det går bra för oss och att vi växer. Idag är vi 35 pers. Du kan bli nummer 36. Som kompensation får du trygghet, bra lön och likasinnade kollegor som alla är med på att höja standarden i branschen.

Kontaktpersoner
Mikael Johansson
070-643 91 11

Patrik Samson
070 818 52 58

PROJEKTLEDARE SOM VILL RÖRA PÅ SIG

Företag Samsons Rör AB
Ort
Utgår

2019-04-06

Ansök nu

Dela detta jobb