teknikjobb.se

Projektledare som vill arbeta med banbrytande teknologi!

Företag Academic Work
Ort
Utgår

2021-05-12

Ansök nu

Projektledare som vill arbeta med banbrytande teknologi!

Vill vara med och bygga grunden för en spännande framtid inom gruvindustrin. Här får du jobba mot en bättre miljö med fokus på kvalité. Ta nästa steg i karriären tillsammans med vår kund! Sök redan idag! Urval sker löpande.

Om tjänsten
Med över 40 år av digital teknik är företaget ledande inom digitalt uppkopplad industriell utrustning och system. Vår kund jobbar med med eftermarknadstjänster, projekt, ombyggnader och uppgraderingar där du kommer vara en viktig spelare men möjlighet att påverka.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Arbetsuppgifter
Som Projektledare hos vår kund fungerar du som länken mellan kunder och ditt team. Du har det övergripande ansvaret över att ni levererar med kvalité och följer uppsatt tidsplan. Vidare jobbar du nära ditt team i en social och utvecklande roll där du jobbar med planering, uppföljning, ledning och har det ekonomiska ansvaret.

Vi söker dig som

  • Har en universitets eller högskoleutbildning med teknisk inriktning, alternativt motsvarade arbetslivserfarenhet

  • Kan kommunicera obehindrat på engelska och svenska i såväl tal som skrift

Som person är du:

  • En lagspelare

  • Strukturerad

  • Kommunikativ

Övrig information

  • Start: Enligt överenskommelse

  • Omfattning: Heltid

  • Placering: Skellefteå, Gällivare eller Kiruna

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Information om företaget
Vår kund jobbar mot gruvindustrin med flexibla och täta samarbeten mot deras kunder. De tillhandahåller tjänster som ökar driftsäkerheten, tillgängligheten och lönsamheten, samt minskar miljöpåverkan hos kunders produktionsanläggningar. De täcker in hela anläggningens livscykel och hjälper deras kunder att utvecklas.

Dela detta jobb

Projektledare som vill arbeta med banbrytande teknologi!

Academic Work