teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Projektledare – SI Keylogic

Ort
Utgår

2022-05-31

Ansök nu

Projektledare – SI Keylogic

VI SÖKER PROJEKTLEDARE SOM GILLAR ATT JOBBA TILLSAMMANS
Grundkrav gymnasienivå

Placering Kungälv

Våra projektledare är både nav och front i SI Keylogics projekt. Det är du som projektledare som är frontfiguren och har koll på såväl entreprenadjuridiken som vårt metodiska och strukturerade sätt att arbeta – ofta i flera parallella projekt. Du har god social förmåga och är både noggrann och lösningsorienterad. Du trivs med tydliga tidsramar och deadlines och du får samarbetet med dina kollegor och andra entreprenörer att flyta på. Tillsammans fixar vi nästan alltid ett resultat som vi knappt trodde var möjligt. Som arbetsledare i projekten, känner du till de möjligheter och begränsningar som olika tekniska lösningar ger, även om du inte behöver vara specialist. Du är omgiven av kompetenta och lösningsinriktade kollegor och ihop med dem tar du dig an våra intressanta projekt och utvecklande utmaningar. Alltid Tillsammans!

VEM ÄR DU?
Att jobba som projektledare hos SI Keylogic görs bäst av dig som vill vara spindeln i nätet, och som i tanken ligger steg före. Vi söker dig som inser att tillsammans blir vi starka, och kommer därmed jobba tätt med alla andra discipliner inom SI och andra entreprenörer – allt för att det sammanlagda resultatet ska bli så bra som möjligt. Tempot är ofta högt, men du har förmågan att hålla huvudet kallt så att helheten och riktningen inte går förlorad. Med största hängivelse tar du dig an våra projekt – och du gillar det.

VÅRA ÖNSKEMÅL:
– Du har tidigare erfarenhet från automation eller likande branscher och har kanske jobbat praktiskt med tekniken på fältet
– Om du dessutom har erfarenhet från fastighetsbranschen är det toppen
– Du är drivande och arbetar strukturerat och självständigt under vissa faser i projekten
– Du är kommunikativ i både tal och skrift  
– Du har körkort
– Du är ödmjuk och jordnära även under press

VILKA ÄR VI?
Alla vi på SI är energisparare med passion för automation, användarvänliga gränssnitt och appar som verkligen gör skillnad och fungerar. Vi gör helt enkelt allt för att skapa framtidens energismarta fastigheter och bestånd. SI utvecklar mjukvaror och system som levererar lösningar för energieffektivisering och automation i alla typer av fastigheter. Redan från start var vägvinnande samarbeten viktigt för oss. Vi utvecklar och vårdar alltid våra relationer, både med leverantörer och våra slutkunder – allt för att skapa en kultur där det är självklart att målsättningar uppnås bäst genom att jobba TILLSAMMANS.

Idag är vi över 160 medarbetare som arbetar från våra kontor i Varberg, Göteborg, Kungälv, Halmstad, Ängelholm, Skövde, Östersund, Grästorp, Falkenberg och Stockholm. Vi energieffektiviserar varje dag i fastighetsbestånd inom Logistik, Kommun, kontor & affärslokaler, Bostäder, VA, Spa & Bad, Hotell och Energi- & Drifttjänster. Välkommen till SI!

Tjänst – Projektledare:

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2022-05-31
START: Enligt överenskommelse
PLATS: Kungälv
OMFATTNING: Heltid
LÖN: Fast lön
KONTAKT: Maila din ansökan till: framtiden@systeminstallation.se
VID FRÅGOR KONTAKTA: Magnus Liesén på 031-7935551 magnus.liesen@keylogic.se

 

Dela detta jobb

logo
Projektledare – SI Keylogic

Systeminstallation