teknikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte drygt 16 miljarder kronor 2016 och har cirka 4 200 anställda i 13 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag.
Malmfälten är idag en av de mest spännande platserna i Sverige, där samhällen flyttas på grund av gruvbrytningen. Samhällsomvandlingens uppdrag är att med god framförhållning säkerställa marktillgång så att LKAB:s gruvdrift och tillväxtplaner tryggas.

Om tjänsten

I rollen som projektledare inom Samhällsomvandlingen hos LKAB ansvarar du för genomförande av ett projekts tidiga skeden, planering av hela projektet, samt är beställarombud för projektering och anläggande av projektet. Rollen innebär intern och extern samverkan, bland annat med Gällivare kommun, Länsstyrelsen och andra intressenter.
Avdelningen består av fem projektledare. Alla projektledare arbetar självständigt inom sina ansvarsområden, och stöttar dagligen varandra i frågeställningar som behöver lösas i grupp.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har universitets-/högskoleutbildning, gärna med teknisk-, mark-/miljö- eller samhällsbyggnadsinriktning alternativt motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Erfarenhet från projektledning eller andra uppdrag med en ledande befattning är meriterande.
I denna process lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. För att lyckas och trivas i rollen som projektledare hos oss ser vi att du som person är flexibel och har lätt för att samarbeta. Utifrån att du har många kontaktytor internt och externt i denna roll är dina kommunikativa färdigheter av betydelse såväl som att du är kvalitetsmedveten, lösningsfokuserad och självgående.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell gruv- och mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter, tandvård samt andra aktiviteter för vår personal.

Övrig information

För mer information om tjänsten kontakta Senior Projektledare Ulf Hansson,
0970-791 49, ulf.hansson@lkab.com.

För mer information om rekryteringsprocessen kontakta HR-Advisor Annika Nilsson, 0920-381 82, annika.nilsson@lkab.com.


Rekrytering kommer att ske löpande.

Sista ansökningsdag: 2020-01-31
Läs mer och ansök på lkab.com/karriar

Projektledare Samhällsomvandligen i Malmberget

Företag LKAB
Ort
Utgår

2019-12-31

Ansök nu

Dela detta jobb