teknikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Teknikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Projektledare Regionnät– Vattenfall Eldistribution AB

Företag Vattenfall AB
Ort
Kategorier
Utgår

2022-06-05

Ansök nu

Projektledare Regionnät– Vattenfall Eldistribution AB

En spännande vardag – för en fossilfri framtid. Hos oss får du vara med och påverka morgondagens klimatsmarta samhälle och skapa framtidens elnät.

 

Som projektledare hos oss på Vattenfall Eldistribution får du möjlighet att vara med och göra skillnad. Vår målsättning är att Vattenfalls kunder inom en generation ska kunna leva ett mer klimatsmart liv, fritt från fossila bränslen. I rollen som projektledare bidrar du till vår resa att nå dit genom att bygga framtidens elnät. Släpp loss dina superkrafter med oss!

 

Du kommer att

Ditt huvudsakliga uppdrag innebär att leda investeringsprojekt med fokus på vårt regionnät. Som projektledare kommer du ansvara för att planera och driva dessa projekt i mål till rätt kostnad, kvalitet och tid. Ditt främsta ansvar är att leda konsulter, leverantörer och entreprenörer och följa prognos och budget för beslutade projekt. Du kommer även skapa och upprätthålla såväl externa som interna relationer med kunder, konsulter, entreprenörer och myndigheter samt att internt samverka med övriga funktioner inom bolaget. Du ansvarar för att våra intressenter får rätt information, hålla koll på ändringar i projektet och beroenden till andra projekt och säkerställer att komplett dokumentation erhålls vid färdigställd anläggning.

 

Resor i tjänsten förekommer regelbundet. Körkort klass B är ett krav.

 

Vi söker dig som har

• En eftergymnasial utbildning, gärna inom elkraftsteknik eller att du förvärvat motsvarande kompetens genom arbetslivserfarenhet

• Flerårig erfarenhet från att leda större infrastruktur-, bygg-, eller anläggningsprojekt

• Goda kunskaper om regionnätets uppbyggnad och dess ingående komponenter

• Mycket god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift på svenska och engelska

 

Du är strukturerad i ditt arbetssätt, serviceinriktad och självgående, du driver ditt arbete framåt på egen hand och är van att fatta snabba beslut. Rollen som projektledare innebär många kontaktytor och det är av stor vikt att du är en lagspelare med samarbete som ledord. Du har en välutvecklad kommunikationsförmåga, vilket innebär att du förmedlar budskap på ett enkelt sätt samt är lyhörd.

 

Det är meriterande om du har erfarenhet av följande

• Byggarbetsmiljösamordning (BAS P/U) och arbetsmiljöfrågor

• Upphandling och förhandling

• Entreprenadjuridik (AB04, ABT06 och ABK09)

• Projektering, konstruktion och/eller byggnation av regionnäts- och/eller stamnätsanläggningar

• Tillståndsförfarande, samråd eller koncessionsfrågor

• Bygg- och anläggningsarbete

 

Vi erbjuder

Förutom att du får vara med och forma framtidens smarta energisamhälle så erbjuder vi en arbetsplats med goda möjligheter till utveckling. Vi uppmuntrar dig som vill komma vidare och utforska nya områden inom företaget. Med vår karriär- och utvecklingsmodell vill vi skapa tydlighet i vilka möjligheter du har att utvecklas i den inriktning du vill. Det är viktigt att hela livet fungerar och därför är vi måna om att våra medarbetare upplever en god balans mellan arbete och fritid. Vi är övertygade om att mångfald och inkludering leder till nytänkande, förbättrade affärsresultat och ökat engagemang och vi strävar efter att representera mångfalden bland våra kunder och samhället vi verkar i.

 

Läs mer om oss på: www.vattenfalleldistribution.se

 

Övrig information

För frågor om rollen så kontakta:

Rekryterande chef: Mattias Pettersson, 072 554 22 13 eller mattias.pettersson@vattenfall.com

För frågor om rekryteringsprocessen så kontakta:

Rekryterare: Lina Friberg lina.friberg@vattenfall.com

 

Välkommen in med din ansökan senast: Vi tillämpar löpande urval och tillsättning men sista ansökningsdag är den 5/6.

 

Fackliga representanter för denna tjänst är Christian Ericsson, Ledarna, Anne-Marie Sjöbohm, Akademikerna, Ann Petersson, Unionen, Ulf Tengman, SEKO

Alla kontaktpersoner nås via Vattenfalls växel 08-739 50 00

 

Befattning: Projektledare

Placeringsort: Trollhättan

 

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

 

Vattenfall Eldistribution AB är ett av Sveriges största elnätsföretag och levererar el till ungefär 850 000 privat- och företagskunder. Läs mer på vattenfalleldistribution.se.

#LI-SE 

 

Dela detta jobb

Projektledare Regionnät– Vattenfall Eldistribution AB

Vattenfall AB