teknikjobb.se

Är du en driven, affärsmässig projektledare som tycker om att leda ditt team i en entreprenöriell organisation? Vill du arbeta i en samhällsviktig verksamhet och i en framtidsbransch där energiinfrastruktur ständigt behöver utvecklas? Då är detta något för dig!

Just nu söker vi dig som vill arbeta i en viktig nyckelposition som vår nya projektledare i Södra Sverige. På ONE Nordic får du möjlighet att arbeta med en mängd olika utmanande och högprofilerade projekt som ger dig möjligheter att avancera i karriären och samtidigt bidra till samhällsinsatser som har en positiv och hållbar inverkan på de platser där vi bor och lever våra liv.

ONE Nordic utvecklar Sveriges energiinfrastruktur och bygger ”Det nya energisamhället”. Vi hjälper energiproducenter, distributörer samt energianvändare att bygga, underhålla, uppgradera, modernisera och optimera sina anläggningar. Du blir en viktig nyckelspelare i vår organisation för att vi ska kunna fortsätta hålla en hög servicenivå och hjälpa fler kunder. Fungerande energiinfrastruktur och energianläggningar är en samhällsviktig verksamhet. Hos oss gör du skillnad!

Arbetsbeskrivning

Som projektledare driver du entreprenader, service och underhåll i våra kunders region- och stamnät 40-400kV. Du arbetar med att leda och bereda projekt på ett affärsmässigt och lönsamt sätt. Det ingår kalkylering av framtida uppdrag, att planera och ansvara för genomförandet av projekt samt löpande driva uppföljningar av kvalitet, ekonomi och arbetsmiljö. Du arbetar med företagets montörer, tekniker och underentreprenörer med helhetsåtaganden från kravställning till leverans.

Som projektledare för region- och stamnät bereder och planerar du stor del av projekten i fält så tjänsten innebär visst resande. I tjänsten hanterar du felavhjälpning i kundernas anläggningar vilket kan innebära projektledning även utanför normal kontorstid.
Många projekt är unika och kräver god planering och framförhållning när det gäller både material och resurser. Vi ser gärna en aktiv projektledare med erfarenhet av montörsarbete, exempelvis kan viss stolpklättring förekomma inom ramen för projektledarrollen.

Du rapporterar till avdelningschefen och ingår i den lokala ledningsgruppen.

Vem är du?
Du har relevant arbetslivserfarenhet och teknisk kompetens, helst inom stam- eller regionnät men minst inom lokalnät. För att lyckas i rollen behöver du ha en ekonomisk förståelse samt ha ett öga för nya affärsmöjligheter. Vi ser att du har god erfarenhet av ledarskap, du tar initiativ, är driven och brinner för att utveckla och motivera den personal du arbetar med.

B-körkort är ett krav och BE meriterande, du talar och skriver svenska flytande och har förmågan att identifiera och bedöma risker inom verksamhetsområdet då BAS P/U är en naturlig del av arbetet. Kunskaper i entreprenadjuridik är meriterande.

Du trivs med att leda och organisera personal, har en problemlösningsförmåga och är noggrann, lugn och metodisk samt tycker om att fatta beslut och kan bidra till vår utveckling med ett stort engagemang. Du agerar på ett förtroendeingivande sätt och kan skapa goda relationer med våra kunder.

Vårt erbjudande

Var med och utveckla ONE Nordic! Vi är ett företag med lång tradition och gedigen erfarenhet. Vi vill hela tiden utveckla oss och bli ännu bättre. För att nå dit behöver vi kompetenta medarbetare som är nyfikna och engagerade och vi är stolta över att ha skapat en arbetsplats som ger sina medarbetare möjlighet att utvecklas och växa. Vi erbjuder:

• Attraktiva medarbetarförmåner
• Frihet under ansvar
• Stimulerande arbetsmiljö
• Inspirerande och professionella kollegor inom ditt arbetsområde

Ansökan och frågor

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta avdelningschef Mattias Montelin, tel. 0730-396222.
Passar du in på ovanstående profil, så tveka inte att ansöka redan idag! Intervjuer och urval sker löpande.

Fackliga kontakter

Ola Skogström, 0705-64 84 92 (Unionen)
Bengt Persson, 0705–925110 (Ledarna)
Adnan Puzic 0703-422024 (Sveriges Ingenjörer)

 

Projektledare Regionnät - Skåne

Företag One Nordic
Ort
Utgår

2020-08-13

Ansök nu

Dela detta jobb