teknikjobb.se

Projektledare region- och stamnät – Vattenfall Services

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2020-11-30

Ansök nu

Projektledare region- och stamnät – Vattenfall Services

Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

 

Construction Services, en enhet inom Vattenfall Services, genomför projekt och levererar helhetslösningar för byggnation av kraftledningar, ställverk och kraftstationer. Våra kunder är framförallt elnätsbolag och vattenkraftsproducenter.

 

Kom och jobba med oss, tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats. Nu söker vi två projektledare som kommer att leda region- och stamnätsprojekt (ny- och ombyggnationer) framförallt i norra Sverige. Vi erbjuder en bra gemenskap och en öppen kultur där vi hjälps åt. Att vara projektledare är ett ansvarsfullt och omväxlande arbete som bland annat innebär:

>> Nära samarbeten med kollegor, kunder, entreprenörer

>> Arbete med projektekonomi, tidplaner, säkerhet, avvikelser, teknik och kvalitet

>> Anbudsarbete, kalkylering, hantering av ÄTA-arbeten

>> Inköp av material och tjänster.

 

Dina kvalifikationer

Du har eftergymnasial utbildning inom teknik, bygg, anläggning och/eller ekonomi, alternativt motsvarande erfarenheter.

 

Vi ser gärna att du har arbetat i exempelvis bygg- eller energibranschen och då haft en ledande roll i genomförande av projekt. Du har erfarenhet av att arbeta med ekonomisk planering och uppföljning, inköp, hantering av avtal och entreprenadjuridik. Projektledarutbildning kan vara meriterande.

 

Vi söker dig med stort engagemang och ett arbetssätt som kännetecknas av ordning och reda, samarbete, kommunikation, öppenhet och säkerhet. Arbetet kräver bra IT-vana, goda kunskaper i svenska och engelska samt B-körkort då vissa tjänsteresor förekommer.

 

Placeringsort och ansökan

Vattenfall Services finns på flertalet orter i norra Sverige. Som projektledare i vår avdelning kan du utgå exempelvis från Jokkmokk, Gällivare, Storuman, Luleå, Skellefteå, Umeå, Sundsvall eller Östersund – ange var du bor och önskad placering i din ansökan.

 

Ansök senast den 30 november, 2020 via vår annons på vattenfall.se/jobb.

 

Kontakt

För frågor om tjänsten, kontakta rekryterande chef Erik Brandum, 070-534 56 27. Frågor om din ansökan? Kontakta rekryterare Ingela Skoog, 0730-243 164.

 

Fackliga representanter

Sven Johannesson Unionen, Jonas Blomgren SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, 08-739 50 00.

 

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

 

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats! Vi ser fram emot din ansökan!

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 000 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster https://www.vattenfall.se/services/

 

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Denna tjänst är säkerhetsklassad och därför kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

 

Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB

Instagram – vattenfallservices

 

Location: Skellefteå

Dela detta jobb

Projektledare region- och stamnät – Vattenfall Services

Vattenfall AB