teknikjobb.se

Projektledare/Projektchef till Ikano Bostad i Stockholm

Ansök nu

Projektledare/Projektchef till Ikano Bostad i Stockholm

Som projektledare hos oss får du ett totalansvar för projekt som drivs för att skapa välplanerade hem att bo i. Du blir en del av Ikano Bostad, som utvecklar gamla och nya stadsdelar och skapar möjligheter för en bättre vardag genom att erbjuda hållbara och attraktiva fastigheter. I våra jobb utgår vi från olika perspektiv, en naturlig nyfikenhet och fokus på långsiktighet – och kan därför ge dig unika möjligheter till större ansvar och framtida utvecklingsmöjligheter.

Om tjänsten 

Som vår projektledare får du ett operativt och övergripande ansvar för att utforma och genomföra projekt. Du får ansvar för hela byggnadsprojekts genomförande. Du kommer bl.a. att:

  • Leda projektgrupp och konsulter

  • Inrätta avtal som behövs för fullföljande av de olika projekten

  • Upprätta och följa upp tidplaner/kalkyler/prognoser samt marknads-, kund- och konkurrentanalyser

Vårt erbjudande

Hos oss får du arbeta självständigt och chansen att växa och utvecklas i din roll. På Ikano Bostad har vi en varm och öppen kultur där vi bryr oss om varandra, inspirerar varandra och sätter stort fokus på att leva våra värderingar. Vi arbetar långsiktigt och alla är delaktiga i att driva utvecklingen av vår verksamhet. Vi har en arbetsmiljö där vi skapar möjligheter och vågar utveckla både oss själva och sättet vi jobbar på. Tillsammans kan vi åstadkomma någonting ännu bättre!

Är du rätt för Ikano Bostad?

Vi söker en person med följande kompetenser och erfarenheter:

  • Högskoleutbildning med byggteknisk, arkitektonisk eller motsvarande inriktning

  • Flera års erfarenhet som projektledare inom bygg- och fastighetsbranschen

  • Erfarenhet från projektutveckling

  • Du har körkort och tillgång till bil

Vi vill gärna ha en mångsidig kompetensförsörjning och välkomnar därför sökande som kompletterar företaget med avseende på jämställdhet och mångfald. För oss är dina personliga egenskaper viktiga. Därför behöver du vara driven samt lösningsfokuserad och kundorienterad. Det är också viktigt att du är jordnära, nyfiken och att du trivs med att arbeta med människor med olika bakgrund och perspektiv. Om du även skulle beskriva dig som en naturlig ledare som trivs med att motivera andra, då kan det vara dig vi söker.

Bli en del av oss

Skicka din ansökan så snart som möjligt. Vi kallar till intervjuer löpande. Mer information om tjänsten kan ges av Per Ottahal, HAYR på 0768-117919.

Dela detta jobb

Projektledare/Projektchef till Ikano Bostad i Stockholm

Hayr&Co